Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2007

ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Η ήττα από την Εβερτον και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, έχει πεισμώσει τους παίκτες της Λάρισας. Οι ελπίδες πρόκρισης δεν έχουν χαθεί και αυτό ίο γνωρίζουν καλά οι «βυσσινί», οι οποίοι έχουν πίστη στις δυνατότητες τους και θεωρούν ότι όλα είναι ακόμα ανοικτά.

«Αν παίξουμε έτσι και στα επόμενα ματς και έχουμε και λίγη τύχη με το μέρος μας τότε θα καταφέρουμε να περάσουμε», τόνιζαν χθες οι παίκτες της ΑΕΛ, οι οποίοι θεωρούν κλειδί τα ματς του Πανθεσσαλικού: «Στα δύο εντός έδρας παιχνίδια θα κριθούν πολλά». Πάντως, οι «βυσσινί» τα είχαν και με τους εαυτούς τους. Ο λόγος απλός: «Μετά το γκολ μας τους είχαμε κλείσει στην περιοχή τους. Έπρεπε να ισοφαρίσουμε σε εκείνο το σημείο και το ματς δεν θα χανόταν με τίποτα».

«Συνεχίστε έτσι»


Απόλυτα ευχαριστημένος, μετά το παιχνίδι, ήταν και ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός της ΑΕΛ μπήκε στα αποδυτήρια των «βυσσινί» στο «Γκούντισον Παρκ» και μοίρασε πολλά συγχαρητήρια. «Μπράβο σας. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση σας. Δείξατε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύουμε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Αν συνεχίσετε έτσι θα πετύχουμε πολλά. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια ομάδες του επιπέδου της Εβερτον. Είμαι ευχαριστημένος. Συνεχίστε έτσι», ήταν τα λόγια του Γιώργου Δώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: