Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007

ΕΧΑΣΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ

Ο στόχος της ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη ήταν η νίκη, ώστε να ανέβει η ομάδα βαθμολογικά και ψυχολογικά. Από τη στιγμή που προηγήθηκε αλλά τελικά έχασε με 3-1, μόνο χαμένη είναι συνολικά από αυτή την αναμέτρηση.

ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ
: Τίποτα... Η κυπελλούχος Ελλάδας παραμένει με μοναδική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αυτή της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης και μοιραία έχει βρεθεί λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Θεσσαλοί δε δείχνουν ικανοί να αντεπεξέλθουν με την ίδια επιτυχία σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτό πρέπει να προκαλεί προβληματισμό, καθώς ο πρώτος στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος και όχι... η κατάκτηση του κυπέλλου UEFA.

ΤΙ ΕΧΑΣΕ
: Ενα ακόμη παιχνίδια. Μία ακόμη ευκαιρία για να ανέβει στη βαθμολογία. Η ΑΕΛ προηγήθηκε, έδειξε να έχει φέρει το ματς στα μέτρα της, αλλά τελικά... κατέρρευσε στην επανάληψη και ήρθε το τελικό 3-1. Αποτέλεσμα που σε καμία περίπτωση δε βοηθάει ψυχολογικά την ομάδα, ενώ επαναφέρει στη μνήμη όλων τον περσινό... εφιάλτη με τη μάχη για παραμονή.

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ
: Πέρα από τον τελικό του Σούπερ Καπ την Τετάρτη, η ΑΕΛ ετοιμάζεται για το επόμενο ματς πρωταθλήματος. Η "βυσσινί θύελλα" υποδέχεται την Κυριακή την Ξάνθη και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι αποτυχία και θα κάνει αρκετά βαρύ το κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Αμέσως μετά, ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τη Ζενίτ για το κύπελλο UEFA, στο οποίο θα πρέπει η ΑΕΛ να νικήσει αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης, για να ανέβει στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη για το επίσης κρίσιμο ματς με τον Ηρακλή.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
: Η Λάρισα προσπάθησε για τη νίκη στη Νέα Σμύρνη και αυτό αποδεικνύεται και από τις 12 τελικές προσπάθειες που είχε. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη, όμως, δεν αναπτύσονταν σωστά όπως λένε και οι 2/12 σέντρες, ενώ υπέπεσαν και σε 34 λάθη. Τα έξι κερδισμένα κόρνερ δείχνουν ότι οι Θεσσαλοί πίεσαν, αλλά και οι 11 επεμβάσεις και οι πέντε αποκρούσεις, δείχνουν και ότι πιέστηκαν αρκετά.

Ατομικά, ο Μαρτσέλο Σαρμιέντο είχε κέφια και έκανε 11 σωστές μπαλιές, δύο κλεψίματα και προσπάθησε και μια φορά να σκοράρει, ενώ ο Κλέιτον Σίλβα ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης της Λάρισας, με τέσσερις προσπάθειες για γκολ. Ο Βραζιλιάνος μοίρασε και έξι σωστές πάσες, αλλά υπέπεσε και σε 10 λάθη... Αρκετά καλός ήταν ο Παναγιώτης Κατσιαρός, με μία τελική προσπάθεια, έξι σωστές μπαλιές και ένα κλέψιμο, αλλά δεν είχε συμπαράσταση από το άλλο άκρο και συγκεκριμένα τον Γιώργο Γκαλίτσιο, που κινήθηκε σε ρυχά νερά...

Πηγή: sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: