Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2007

ΠΙΛΑΦΙΔΗΣ: "ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ"

Στην συγκέντρωση απέδωσε την ευρεία νίκη της ΑΕΛ επί του Κολοσσού ο τεχνικός της Λαρισινής ομάδας, Κώστας Πιλαφίδης.

Κώστας Πιλαφίδης: "Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε πει να είμαστε συγκεντρωμένοι ξεχνώντας το προηγούμενο ματς και το καταφέραμε. Εξακολουθώ πάντως να πιστεύω πως η Ρόδος είναι καλή ομάδα και στην συνέχεια θα το αποδείξει. Στο δεύτερο ημίχρονο επιβάλαμε τον ρυθμό μας, ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα, πήραμε και τα ριμπάουντ και είχαμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση. Επίσης είχαμε και καλύτερα ποσοστά στα σουτ 2 και 3 πόντων. Όμως μελανά σημεία ήταν οι επιστροφές μας και τα λάθη. Πάνω σε αυτούς τους τομείς πρέπει να δουλέψουμε".

Βαγγέλης Αλεξανδρής
: "Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ που βρέθηκε σε καταπληκτική βραδιά. Εμείς προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό της, αλλά τα καταφέραμε μόνο σε λίγα διαστήματα. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε, καθώς ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή. Ήταν η χειρότερη μας φετινή εμφάνιση, η οποία μας προκαλεί σοκ, διότι δεν περιμέναμε τέτοια εικόνα. Ήρθαμε με φιλοδοξίες και φεύγουμε ταπεινωμένοι".

Γιάννης Παπαχρήστος
: "Δεν μας επηρέασε η νίκη επί της Ολύμπιας στην πρώτη αγωνιστική. Δουλέψαμε και πήραμε τη νίκη και σ’ αυτό το ματς.. Όμως τώρα ξεχνάμε και αυτό το παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε σ’ αυτό με το Αιγάλεω".

Παναγιώτης Παναγιωταράκος
: "Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη και την καλή εμφάνιση. Εμείς δεν μπήκαμε στο πνεύμα του αγώνα εκτός από κάποια διαστήματα. Δεν κάναμε ό,τι σχεδιάσαμε. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Τα κεφάλια μέσα και δουλειά". ael-sports

Δεν υπάρχουν σχόλια: