Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΡΕΖΕΡΒΕΣ

Ο Τάκης Λεμονής έκανε σαφείς τις προθέσεις του για τον τελικό του Σούπερ Καπ, που θα γίνει την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη» (20:00). Απέναντι στη Λάρισα θα παρατάξει πολλούς αναπληρωματικούς, αφού ναι μεν θέλει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν να καταλήξει στα χέρια της ομάδας του, ωστόσο θεωρεί πιο σημαντικούς τους αγώνες με ΠΑΟΚ, Ρεάλ και Αστέρα Τρίπολης, που ακολουθούν μέχρι να διακοπεί και πάλι το πρωτάθλημα.

Ο Τάκης Λεμονής επέλεξε για την αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες του, αλλά θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα με «ρεζέρβες». Κωνσταντίνου, Σηφάκης, Αρτσούμπι, Νούνιες, Πάντος, Μενδρινός και Μήτρογλου αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα που θα παραταχθεί απέναντι στη Λάρισα.

Στην αποστολή μετέχουν οι Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Σηφάκης, Χ. Σέζαρ, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης, Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Μενδρινός, Νε, Κωνσταντίνου, Νούνιες, Κοβάσεβιτς, Λούα Λούα, Μήτρογλου, Αρτσούμπι, Κατσικογιάννης, Σοϊλέδης, και Βασιλόγιαννης. Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Άντζας, Λεντέσμα (επανέρχεται με ΠΑΟΚ), Μπράβο (έχει ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα, αλλά προλαβαίνει το ματς με ΠΑΟΚ), Ντομί (έτοιμος μετά τη διακοπή), Μπούτινα και Παπαδόπουλος.

Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σούπερ Καπ με την προπόνηση που θα γίνει στις 18:00 στου Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: