Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

ΔΙΩΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

Το «βυσσινί» πούλμαν της ΑΕΛ και το δεύτερο με τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους έφθασαν στην ώρα τους στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Οι ποδοσφαιριστές αγουροξυπνημένοι, αλλά με διάθεση για μία πετυχημένη αποστολή (όπως συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι στο Μπλάκμπερν), τσέκαραν και περίμεναν υπομονετικά να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο με προορισμό το Λίβερπουλ. Λόγω μεγάλης εναέριας κυκλοφορίας, ωστόσο, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το αεροπλάνο καθυστέρησε να φθάσει και το «βυσσινί» καραβάνι ξεκίνησε με 2 ώρες και 10 λεπτά καθυστέρηση.

Στο διάστημα της αναμονής οι παίκτες έψαχναν τρόπους να «σκοτώσουν» την ώρα τους. Οι βιβλιόφιλοι Γκαλίτσιος και Αλεξάνδρου -που έφθασαν με βιβλία στα χέρια- προτίμησαν να αφήσουν για αργότερα την ανάγνωση. Ο πρώτος ξεφύλλισε το επίσημο περιοδικό της ΑΕΛ, που πέρασε απ όλα τα χέρια όπως και η αφίσα (δώρο στο περιοδικό), στην οποία οι «βυσσινί» θαύμασαν τους εαυτούς τους. Οι ισπανόφωνοι Πάρα, Σαρμιέντο, Ιγλέσιας και Μουνιόθ είχαν κάνει το δικό τους «πηγαδάκι», ασχολούμενοι παράλληλα με τον υπολογιστή που είχαν μαζί τους. Ο Νίκος Νταμπίζας αφιέρωσε το χρόνο του στο γιο του Κωνσταντίνο και τη γυναίκα του που συνταξίδευαν, ενώ και η σύζυγος με τα παιδιά του Γιώργου Δώνη ακολούθησαν την ομάδα, όπως και στο πρώτο ματς στην Αγγλία.

Ο Κώστας Πηλαδάκης έφθασε στο αεροδρόμιο λίγη ώρα μετά την αποστολή. Οσο διάστημα διήρκησε η αναμονή, συζητούσε με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Νίκο Λυράκη και τον προπονητή Γιώργο Δώνη. Οι τελευταίες εξελίξεις, όσον αφορά τη διαιτησία, αλλά και το σημερινό παιχνίδι στο «Γκούντισον Παρκ», ήταν από τα βασικά θέματα που απασχόλησαν τους τρεις άνδρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: