Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Ο αγώνας για το θεσμό του Σούπερ Καπ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (31/10, 20:00) στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" προβληματίζει τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος εν μέσω συνεχών υποχρεώσεων πρέπει να βρει το καλύτερο δυνατό σχήμα, με στόχο τόσο να διεκδικήσει με αξιώσεις ακόμα ένα τρόπαιο, όσο και να μην επιβαρύνει περισσότερο από όσο αντέχουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο και στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Σε αυτό το πλαίσιο έχει ήδη... διώξει οκτώ ποδοσφαιριστές που λογίζονται βασικοί (Μπακαγιόκο, Κλέιτον, Νταμπίζας, Σαρμιέντο, Φωτάκης, Καλαντζής, Βενετίδης, και Χριστόπουλος ) και προπονούνται σε χαλαρούς ρυθμούς στις εγκαταστάσεις των Δένδρων στη Λάρισα, υπό της οδηγίες του βοηθού του, Μάκη Αγγελίνα.

Στην Αθήνα, για την αναμέτρηση με τους "ερυθρολεύκους", παραμένουν 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποτελούν και την αποστολή του αγώνα. Πρόκειται για τους Κοτσόλη, Κηπουρό, Κώτσιο, Βενέτη, Φέρστερ, Γκαλίτσιο, Κατσιαρό, Μπουκουβάλα, Κυριακίδη, Γκίκα, Μπαχράμη, Αλεξάνδρου, Βεργώνη, Ιγκλέσιας, Λαμπρόπουλο, Πάρα, Μουνιόθ και Κόζλεϊ. Εκτός έμεινε και ο Αντώνης Πούτας καθώς είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Όσον αφορά στο σχήμα που θα ακολουθήσει ο Γιώργος Δώνης, το πιθανότερο είναι να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 που θα γυρίζει σε 4-5-1 όταν η ΑΕΛ θα αμύνεται. Κάτω από τα δοκάρια ο Κοτσόλης, στο κέντρο την άμυνας ο Κώτσιος με τον Γκαλίτσιο, στα δεξιά ο Μπουκουβάλας και από τα αριστερά ο Κατσιαρός. Στην μεσαία γραμμή αμυντικό χαφ θα αγωνισθεί ο Κυριακίδης με τον Μπαχράμη δεξιά και τον Γκίκα δεξιά (για αυτή την θέσει έχει ελπίδες και ο Ινγκλέσιας) Στην επίθεση θα παίξει με τον Λαμπρόπουλο από τα δεξιά τον Πάρα από τα αριστερά και στην κορυφή ο Σλοβάκος Κόζλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: