Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2007

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ

Ο Νίκος Νταμπίζας δεν επέστρεψε χθες ξημερώματα με την αποστολή της ΑΕΛ στην Ελλάδα, αλλά πήρε διαφορετική πτήση με προορισμό το Μόναχο. Ο λόγος γι αυτή την... παράκαμψη ήταν το ραντεβού που είχε με τη γιατρό Ουλρίκε Μόζαβεκ, η οποία ειδικεύεται σε θέματα κοιλιακών.

Η εν λόγω επιστήμονας έχει ασχοληθεί τόσο με την περίπτωση του Σωτήρη Νίνη όσο και του Νασίφ Μόρις. Ο Νοτιοαφρικανός την επισκέφθηκε τον περασμένο Ιούλιο και έκανε επέμβαση (με λέιζερ), ενώ το ίδιο έγινε και περίπου ένα μήνα πριν με τον Νίνη, ο οποίος υπολογίζεται να επιστρέψει υγιής σε τρεις εβδομάδες.

Ο Νταμπίζας τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στους κοιλιακούς και μάλιστα κόντρα στην Εβερτον αγωνίστηκε έχοντας ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια του τις τρεις τελευταίες εβδομάδες. Ανάλογα με τη διάγνωση από το ιατρικό επιτελείο της κ. Μόζαβεκ θα αποφασιστεί και ο τρόπος αντιμετώπισης του συγκεκριμένου προβλήματος και αν θα χρειαστεί να γίνει κάποια επέμβαση. Το δεδομένο για την ώρα είναι πως ο διεθνής αμυντικός δεν θα αγωνιστεί αύριο στη Νέα Σμύρνη.

Ενοχλήσεις ο Κλέιτον

Με ένα χτύπημα στον αστράγαλο επέστρεψε από την Αγγλία ο Σίλβα Κλέιτον, με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι κατά πόσο θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει στο αυριανό ματς κόντρα στον Πανιώνιο. Η σημερινή προπόνηση θα δείξει πολλά, ωστόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να τον δούμε τελικά στην 11άδα. Το αιμάτωμα του Κοτσόλη στο μηρό δεν φαίνεται ότι τελικά θα του στερήσει τη συμμετοχή.

Οσον αφορά την επιλογή των «11», ο Γιώργος Δώνης θα πάρει τις αποφάσεις μετά και το σημερινό χαλάρωμα. Οπωσδήποτε θα υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το σχήμα στο «Γκούντισον Παρκ», λόγω των τραυματισμών αλλά και της επιβάρυνσης ορισμένων παικτών. Ο Αλεξάνδρου, που δεν έπαιξε στην Εβερτον, είναι υποψήφιος να επιστρέψει, αν και ο προπονητής θα κρίνει αν είναι 100% έτοιμος, ενώ ο Καλαντζής με την εμφάνισή του στο β ημίχρονο διεκδικεί θέση. Ο Βενετίδης λογικά θα μείνει εκτός για να ξεκουραστεί.

Αιμάτωμα ο Κοτσόλης

Με δύο... παράσημα αποχώρησε από το «Γκούντισον Παρκ» ο Στέφανος Κοτσόλης. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, που έσωσε την ομάδα του σε δύο τετ α τετ και ένα δύσκολο σουτ, έπαιζε τραυματισμένος από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, όταν σε μια επέμβασή του δέχτηκε σκαριά από τον σκόρερ, τον Κέιχιλ. Αποτέλεσμα ήταν να υποστεί δύο αιματώματα, το ένα ψηλά και το άλλο χαμηλά στο δεξιό μηρό και να κουτσαίνει στην επιστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: