Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: "ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ..."

Η ΑΕΛ βρίσκεται στην Αγγλία για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά ο Γιώργος Δώνης περιμένει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι εναντίον της Εβερτον, σε σχέση με το προ 20ημέρου κόντρα στη Μπλάκμπερν. Αύριο (22:00 ΝΕΤ) οι κυπελλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τους «τόφις» στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου UEFA...

Ο Έλληνας προπονητής τους δήλωσε: «Κοιτάμε να απολαύσουμε τους αγώνες και να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για πρόκριση. Ανμτιμετωπίζουμε μια ιστορική ομάδα με πολλές δυνατότητες. Δεν ξεχωρίζω παίκτες, θεωρώ ότι έχει ποιοτικούς σε όλες τις γραμμές. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο ματς από αυτό εναντίον της Μπλάκμπερν. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία σύγκρισης, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έχει εντελώς διαφορετικό στιλ η Εβερτον στον τρόπο παιχνιδιού».

Οσον αφορά την κατάσταση των τραυματιών, ο 39χρονος τεχνικός διευκρίνισε πως: "οι πιθανότητες συμμετοχής του Νίκου Νταμπίζα και του Ηλία Κώτσιου είναι αυξημένες, όχι όμως και του Νεκτάριου Αλεξάνδρου, ο οποίος φαίνεται πως χάνει οριστικά την αναμέτρηση του «Γκούντισον Παρκ».

Αναφερόμενος στην ιστορική έδρα της Εβερτον, ο Δώνης δήλωσε: «Η εδρα είναι ένας παράγοντας, αλλά δεν μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο. Οποιες κι αν είναι οι συνθήκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, στόχος μας είναι να αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα ότι έχουμε καλή ομάδα, είτε εντός είτε εκτός των τειχών».

Τέλος, διευκρίνισε πως η συνεργασία με αγγλικό σύλλογο (όπως είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του) δεν αποτελεί προτεραιότητα: «Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου βρίσκεται μόνο η Λάρισα. Γίνομαι ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία της ΑΕΛ σε συμμετοχές και ελπίζω να τις διπλασιάσω, με την προϋπόθεση ότι η ομάδα θα προχωράει και θα γίνεται καλύτερη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: