Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ

Κοτσόλης: Δεν δέχθηκε πίεση σε κανένα σημείο του αγώνα. Αντέδρασε σωστά στο τετ α τετ με τον Μπλάνκο, ενώ φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε.

Φέρστερ: Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όταν και η ΑΕΚ ήταν στην επίθεση, φάνηκε να έχει προβλήματα αφού η Ένωση μπήκε αρκετές φορές στην περιοχή, Αντιμετώπισε δυσκολίες με τον Λυμπερόπουλο, ο οποίος ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις της ομάδας του.

Βενέτης: Αγωνίστηκε ως στόπερ δίπλα στον Φέρστερ και τα πήγε αρκετά καλά. Ειδικά από το 12 και μετά όταν η ΑΕΚ έμεινε με 10 δεν είχε προβλήματα με ένα επιθετικό.

Βενετίδης: Έχασε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Δεν έκανε καλό παιχνίδι, οι σέντρες του δεν βρήκαν στόχο ενώ στο δεύτερο μέρος όταν και κουράστηκε έχασε πολλές φορές τον Ράμος που έβγαινε ως δεξί στόπερ.

Γκαλίτσιος: Αρκετά νευρικός στο παιχνίδι τους, μπήκε σε πολλές μάχες, κέρδισε φάουλ αλλά έκανε κιόλας. Περιορίστηκε επιθετικά όταν μπήκε ο Μανού, από τον οποίο δεν είχε πρόβλημα στο μαρκάρισμα του.

Κυριακίδης: Έπαιξε ως αμυντικός χαφ. Δεν ήταν ήρεμος στο ματς, πούλησε αρκετές φορές την μπάλα, ενώ όταν έπρεπε να την προωθήσει μπροστά δεν την έκανε με τον σωστό τρόπο, ούτε... άνοιξε το παιχνίδι στα πλάγια.

Φωτάκης: Στο κέντρο του γηπέδου, είχε ρόλο οργανωτή αλλά δεν τα πήγε καλά. Κράτησε πολλές φορές την μπάλα ενώ δεν πέρασε ούτε μία κάθετη πάσα προς του επιθετικούς.

Σαρμιέντο: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Αργεντίνο επιθετικό. Βοήθησε τόσο αμυντικά όποτε χρειάστηκε ενώ πήρε πρωτοβουλίες και στην επίθεση.

Πάρα: Είναι ο παίκτης που κέρδισε την αποβολή του Μάχο, και ήταν μόνιμος κίνδυνος μέσα στην περιοχή της ομάδας του Φερέρ. Είχε καλή παρουσία αλλά δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα έπρεπε.

Κλέιτον: Πολλές ανούσιες ατομικές προσπάθειες από τον Βραζιλιάνο της Λάρισας. Βγήκε εκτός περιοχής πολλές φορές όπου έμπλεκε στην... κίνηση, δεν συνεργάστηκε με τον Μπακαγιόκο.

Μπακαγιόκο: Είχε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι, αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι. Ούτε αυτός τροφοδοτήθηκε, ενώ και οι μακρινές μπαλιές προς το μέρους του, δεν είχαν καμία τύχη, αφού Δέλλας και Άλβες τις καθάρισαν σχεδόν όλες.

Κόζλεϊ: Ο Δώνης τον έριξε στο ματς στο 60ο λεπτό, προκειμένου να κάνει ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του. Δεν βοήθησε να γίνουν φάσεις και αποδείχθηκε εύκολη λεία για τον Δέλλα.

Μπαχράμης: Πήρε τη θέση του Κυριακίδη, αλλά και αυτός κυμάνθηκε στην μετριότητα. Δεν ξεχώρισε και δεν βοήθησε όσο θα περίμενε ο προπονητής του. Έχασε πολλές μάχες από τον Ζήκο, έξω από την περιοχής της ΑΕΚ.

Μπουκουβάλας: Έπαιξε για 20 λεπτά ως δεξί χαφ και πήρε αρκετές προσπάθειες. Προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων αλλά οι σέντρες του πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: