Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Εκτός μάχης ενόψει ΑΕΚ είναι οι Νίκος Νταμπίζας και Νεκτάριος Αλεξάνδρου, μετά και την σημερινή προπόνηση της ΑΕΛ, στις προπονητικές εγκαταστάσεις στα Δένδρα. Οι δύο ποδοσφαιριστές κατάφεραν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις τους, αλλά ο Γιώργος Δώνης τους απέκλεισε από την αποστολή προκειμένου να τους προφυλάξει ενόψει Έβερτον.

Θα έχει κανονικά στη διάθεσή του, όμως, τους Στέλιο Βενετίδη και Ηλία Κώτσιο, οι οποίοι αποθεραπεύτηκαν. Αύριο το πρόγραμμα, περιλαμβάνει άλλη μία προπόνηση, η οποία θα είναι περισσότερο χαλάρωμα και θα διεξαχθεί στις 10:30, ενώ αμέσως μετά θα ανακοινωθεί και η αποστολή. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 15:00, η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Αθήνα.

Τέλος, στην Αθήνα θα ταξιδέψουν πάνω από 700 φίλαθλοι της ΑΕΛ για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ η ΠΑΕ Λάρισας εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την Εθνική.

Αναλυτικά

"Υπερηφάνεια για την Εθνική μας"

«H Εθνική μας ομάδα έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα όλους όσους συμμετέχουν στις διαδικασίες του ελληνικού ποδοσφαίρου με την μεγαλειώδη νίκη επί της Τουρκίας και πρόκριση στα τελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2008. Το 1-0 στο «Αλί Σαμί Γεν» της Κωνσταντινούπολης ήταν το τελευταίο σε μια σειρά νικηφόρων αποτελεσμάτων, που διατήρησαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην ευρωπαϊκή ελίτ, αλλά το σπουδαιότερο κατέδειξαν ότι το μεγάλο κατόρθωμα του 2004 όχι μόνο δεν ήταν τυχαίο, αλλά στηρίχθηκε πάνω σε στέρεες βάσεις.

Η διάρκεια στην πορεία και η αγωνιστική συνέχεια (και συνέπεια) της Εθνικής μας το αποδεικνύουν, στέλνοντας το πλέον αισιόδοξο μήνυμα για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι μια επιτυχία, που επιβεβαιώνει την αξία, το ταλέντο και τις απεριόριστες δυνατότητες της σημερινής γενιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου και για την οποία αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής μας. Γιατί πάνω απ' όλα έδωσαν ένα ξεχωριστό παράδειγμα για το πώς με σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα, αγωνιστικότητα, ομοψυχία, πίστη και προσήλωση ακόμη και οι πιο υψηλοί στόχοι γίνονται εφικτοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: