Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΠΑΝΟΥ ΣΕ ΠΗΛΑΔΑΚΗ

Μια φράση του Κώστα Πηλαδάκη ήταν αρκετή για να εξοργίσει τον Γιώργο Σπανό. «Αν εγώ έβλεπα την ομάδα μου να παίρνει υπέρ της σφυρίγματα, θα έβαινα να ζητήσω συγγνώμη και δεν θα ήμουν ειρωνικός με τον αντίπαλο», είπε ο πρόεδρος της Λάρισας, με αφορμή το λάθος του διαιτητή Ζολώτα, από το οποίο προήλθε το γκολ του Λουτσιάνο, στο ματς του Περιστερίου.

«Δεν δέχομαι, από κανένα παράγοντα ποδοσφαίρου, μαθήματα ηθικής τάξης και δεν μου αρέσει η υποκρισία», ήταν η άμεση απάντηση του Γιώργου Σπανού, μέσω της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, για να προσθέσει:

«Τον κύριο Πηλαδάκη, στον σέβομαι, θα πρέπει όμως να κάνει κριτική στον κύριο Δώνη και στον κύριο Λυράκη, όταν αναφέρθηκαν με απαξιωτικά λόγια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο κύριος Δώνης, εργάζεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν πρέπει να μιλάει με αυτούς τους χαρακτηρισμούς».

Τέλος, το αφεντικό του Ατρόμητου επισήμανε πως «ο Ατρόμητος δεν μπορεί να απολογείται για ένα ανθρώπινο λάθος ενός διαιτητή. Όταν αδικηθήκαμε στην Ξάνθη πήγαμε στην ΚΕΔ και καταθέσαμε τις απόψεις μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: