Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ

Στο Μόναχο βρέθηκε εκ νέου χθες ο Νίκος Νταμπίζας, προκειμένου να ολοκληρώσει τον κύκλο εξετάσεων και ακολούθως να ληφθεί η τελική απόφαση για την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος στους κοιλιακούς.

Ο επιθετικός της ΑΕΛ επισκέφθηκε το νευροχειρουργό που του είχε συστήσει η Ουλρίκε Μόζαβεκ (θεωρείται κορυφαία επιστήμονας σε θέματα κοιλιακών και έχει ασχοληθεί τόσο με την περίπτωση του Νίνη όσο και του Μόρις) κατά το ραντεβού που είχε μαζί της την περασμένη Παρασκευή. Μετά τις συμπληρωματικές εξετάσεις η κ. Μόζαβεκ θα έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης του Νίκου Νταμπίζα, προκειμένου να προχωρήσει στην επέμβαση αποκατάστασης.

Η περίπτωσή του, ωστόσο, δεν έχει σχέση με αυτές των παικτών του Παναθηναϊκού και ο χρόνος επανόδου είναι σαφώς μικρότερος. Λογικά θα απαιτηθεί ένα δεκαήμερο απουσίας, δεδομένου μάλιστα πως ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ διαθέτει ισχυρό οργανισμό και αντέχει τον πόνο. Αλλωστε, παρά το πρόβλημα την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε το «παρών» σε δύο δύσκολους αγώνες, με την Εβερτον και τον Πανιώνιο, αποδεικνύοντας ότι δεν... μασάει!

Ο Νταμπίζας αναμενόταν να επιστρέψει χθες βράδυ από τη Γερμανία και να ενημερώσει διεξοδικά τους ανθρώπους της ομάδας. Το επόμενο βήμα είναι να προσδιοριστεί το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα γίνει η επέμβαση, ανάλογα με τις υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: