Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

ΚΑΕ ΑΕΛ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ

Tι καλύτερο από το να κερδίζεις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μάλιστα σε ένα ντέρμπι. Αυτό έκανε η ΑΕΛ στην έναρξη του φετινού πρωταθλήματος καθώς επικράτησε της συμπολίτισσας Ολύμπιας Λάρισας με 75-73. Ο Κώστας Πιλαφίδης έχει στην διάθεσή τους όλους τους παίκτες μετά την επιστροφή στις προπονήσεις χθες και του Μπιλ Κις, με τους οποίους δουλεύει σκληρά προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί ετοιμοπόλεμη στην σαββατιάτικη δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

«Είμαστε έτοιμοι στο βαθμό του δυνατού» δηλώνει ο Έλληνας τεχνικός των «βυσσινί» και συνεχίζει: « Το παιχνίδι με τον Κολοσσό είναι δύσκολο και μείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι διότι είναι ένα από τα παιχνίδια που θα καθορίσουν την πορεία της ομάδας στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο σαββατιάτικος αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που αποτελείται από έμπειρους παίκτες που ξέρουν να διαβάζουν καλά τα παιχνίδια και έχουν έφεση στο να τρέχουν στον αιφνιδιασμό. Όλα αυτά τα στοιχεία κάνουν τον Κολοσσό επικίνδυνο οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή από μέρους μας» ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΛ.

Το ματς με τον Κολοσσό έχει διπλή σημασία για τους γηπεδούχους. Σε περίπτωση νίκης, θα έχουν κάνει το «δύο στα δύο» ενώ ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τη συνέχεια του πρωταθλήματος αφού θα έχει επικρατήσει μια ομάδας με την οποία έχει τους ίδιους στόχους και συνάμα θα την έχει αναγκάσει στη δεύτερη της ήττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: