Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007

ΞΑΝΘΗ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ

Μετά το ρεπό της Τρίτης (30/10) οι παίκτες της Ξάνθης επανήλθαν και πάλι στις προπονήσεις. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση, το οποίο αναλώθηκε κυρίως σε ασκήσεις τακτικής, με τον Νίκο Κεχαγιά να δοκιμάζει άλλα σχήματα, εξαιτίας της απουσίας αρκετών βασικών παικτών.

Μια από τις σκέψεις του Έλληνα τεχνικού, εν όψει του εκτός έδρας ματς με την Λάρισα, είναι η χρησιμοποίηση του Ζουέλα στο κέντρο της άμυνας, μετά τον τραυματισμό του Βάλλα και την ταυτόχρονα μετακίνηση ενός εκ των Φλίσκα ή Ρίκκα στο ρόλο του αμυντικού χαφ.

Όσον αφορά στους απόντες από την σημερινή προπόνηση, ο Βάλλας δεν ακολούθησε καθόλου το πρόγραμμα και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για μια εβδομάδα, λόγω ενός τραυματισμού στον δεξιό οπίσθιο δικέφαλο. Ο Νουκέ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και ακολούθησε ελαφρύ πρόγραμμα, σε αντίθεση με τους Φλίσκα και Παπαδημητρίου που επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς. Ωστόσο, το τεχνικό τιμ της ακριτικής ομάδας συνέστησε στον αρχηγό της ομάδας να αποφύγει σωματικές επαφές με τους συμπαίκτες του.

Τέλος, ο Μπάρκογλου ενδέχεται να ξεκινήσει προπονήσεις την Πέμπτη (1/11), ωστόσο η συμμετοχή του στο ματς του «Αλκαζάρ» θεωρείται απίθανη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: