Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

ΑΕΚ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΦΕΡΕΡ

Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει τρεις επιπλέον επιλογές για τη στελέχωση της ομάδας του. Λαγός, Χετεμάι και Καπετάνος έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τους κράτησαν εκτός γηπέδων για αρκετούς μήνες και είναι πια ετοιμοπόλεμοι, δίνοντας κι άλλες λύσεις στον προπονητή τους, ο οποίος έχει περισσότερα όπλα για να αντεπεξέλθει η ομάδα του όσο το δυνατόν καλύτερα στις πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Το παιχνίδι με την Λάρισα πλησιάζει και ο Λορένσο Σέρα Φερέρ αποφάσισε να ανεβάσει τους ρυθμούς στις προπονήσεις. Στο πρωινό πρόγραμμα της Τρίτης ο Ριβάλντο ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Ταμαντανί Ενσαλίβα. Ευχάριστα είναι τα νέα από την κατάσταση του Γιώργου Τόφα, αφού θα μπει την Τετάρτη (17/10) σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Αποθεραπεία έκανε και ο Νίκος Γεωργέας. Στην σημερινή προπόνηση πήραν μέρος και οι Μιχάλης Παυλής και Νίκος Μπαρμπούδης που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Νέων. Επόμενο ραντεβού για τους παίκτες της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη στις 10πμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: