Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2007

ΕΧΑΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ...

Η ΑΕΛ άξιζε να νικήσει στο Περιστέρι. Αντί να συμβεί αυτό, δεν πήρε ούτε την ισοπαλία. Γιατί όσες πιθανότητες είχε να ισοφαρίσει ή και να γυρίσει τον αγώνα, τις αφαίρεσε ο Ζολώτας με τις αποφάσεις του. Η κυπελλούχος Ελλάδας έχασε την ευκαιρία να ανακάμψει βαθμολογικά, αλλά έχασε και τη δυνατότητα να πάει στη ρεβάνς με την Μπλάκμπερν, έχοντας το κατάλληλο ηθικό.

ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ
: Το μόνο που μπορεί να ισχυριστεί η ΑΕΛ ότι κέρδισε από αυτό τον αγώνα, είναι η αναγνώριση ότι έχει δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα. Η "βυσσινί θύελλα" ήταν συντριπτικά ανώτερη από τον αντίπαλο της και θα έπρεπε να κερδίσει και μάλιστα εύκολα. Αυτό σίγουρα είναι θετικό, ως προν την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, πριν τα τινάξει όλα στον αέρα ο Ζολώτας...

ΤΙ ΕΧΑΣΕ: Αρχικά, έχασε τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα, αφού αρχή είναι ακόμη, δεν έχασε κάτι τρομερό στο πρωτάθλημα, πλην της ευκαιρίας να ανέβει στις πρώτες θέσεις. Αυτοπεποίθηση οι Θεσσαλοί έχουν, λόγω και της εμφάνισης τους, αλλά δεν έχουν την απαιτούμενη ηρεμία μετά από αυτή την αναμέτρηση.

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ: Η ΑΕΛ καλείται να ξεχάσει τον Ζολώτα και την Super League, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, για να αφοσιωθεί στη ρεβάνς με την Μπλάκμπερν. Οι Θεσσαλοί θα παραταχθούν την Πέμπτη στο "Ιγουντ Παρκ" για να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-0 του πρώτου αγώνα, ξέροντας ότι η αποστολή τους θα είναι δύσκολη. Αν καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση, θα ανακτήσουν το ηθικό που είχαν πριν το Περιστέρι. Στη συνέχεια, υπάρχει ο εντός έδρας αγώνας με τον Λεβαδειακό, όπου ο στόχος είναι η νίκη και μόνο, ώστε να βελτιώσει η ομάδα τη βαθμολογική της θέση στο πρωτάθλημα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ: Με δεδομένο ότι ήταν εκτός έδρας αγώνας κόντρα σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο, οι 13 προσπάθειες για γκολ που είχε η ΑΕΛ, είναι ένας πολύ καλός αριθμός. Αν και αποδείχθηκε γρουσούζικος, καθώς η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα. Οι κυπελλούχοι υποχρεώθηκαν μόλις σε επτά επεμβάσεις στην άμυνα τους, ενώ κέρδισαν και τέσσερα κόρνερ. Το αρνητικό, συνέπεια του εκνευρισμού, ήταν τα 51 λάθη, ενώ οι παίκτες του Γιώργου έκαναν έξι διεισδύσεις στην περιοχή του Μιχαηλίδη, ενώ μέτρησαν και 7/26 σέντρες.

Ατομικά, ο Σαρμιέντο είχε μία προσπάθεια για γκολ, 11 σωστές μπαλιές, τρία κλεψίματα και ισάριθμα κερδισμένα φάουλ, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Γκαλίτσιος με εννιά σωστές πάσες και δύο κλεψίματα. Ο Πάρα προσπάθησε τρεις φορές να σκοράρει, ενώ μοίρασε και τέσσερις φορές σωστά την μπάλα, ενώ αρνητικοί ήταν οι Κατσιαρός και Κλέιτον, έχοντας εννιά και οκτώ λάθη αντίστοιχα.

Πηγή: sportime

Δεν υπάρχουν σχόλια: