Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΚΑΙ Ο ΚΩΤΣΙΟΣ

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για την αυριανή (Σάββατο 20/10) αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:00) για την 5η αγωνιστική της Superleague.

Εκτός αποστολής της ΑΕΛ για την αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (Σάββατο, 19:00) τέθηκαν, όπως αναμενόταν, οι Νίκος Νταμπίζας και Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Ο πολύπειρος αμυντικός έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και προπονείται από χθες κανονικά, ωστόσο θα προφυλαχθεί προκειμένου να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης απέναντι στην Έβερτον, για το Κύπελλο UEFA. Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε επίσης τον τραυματισμό του, αλλά και αυτός θα μείνει στη θεσσαλική πόλη για τον ίδιο λόγο.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την ΑΕΛ ακούει στο όνομα Ηλίας Κώτσιος. Ο δυναμικός σέντερ μπακ έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποκλείστηκε από την αποστολή, προκαλώντας έντονο πονοκέφαλο στον Γιώργο Δώνη για τη στελέχωση της άμυνας. Παρήγορο είναι το γεγονός ότι ο Στέλιος Βενετίδης είναι για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν ετοιμοπόλεμος.

Η αποστολή των «βυσσινί» αποτελείται από 20 παίκτες, που είναι οι: Κοτσόλης, Κηπουρός, Γκαλίτσιος, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Κατσιαρός, Βενέτης, Φέρστερ, Κυριακίδης, Γκίκας, Βεργώνης, Μπαχράμης, Φωτάκης, Σαρμιέντο, Κλέιτον, Μπακαγιόκο, Καλαντζής, Κόζλεϊ, Λαμπρόπουλος και Πάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: