Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ: "ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΧΗΜΕΙΑ ΜΑΣ"

Οσο και αν επιθυμούν στη Λάρισα να μην ασχολούνται με τη διαιτησία, δεν τους αφήνουν να... αγιάσουν. Ο μη καταλογισμός πέναλτι στο τράβηγμα του Αρουαμπαρένα πάνω στον Πάρα που, αν δινόταν, θα έπρεπε να αποβληθεί και ο παίκτης της ΑΕΚ ήταν το ένα από τα δύο θέματα που προέκυψαν μετά το ματς στο ΟΑΚΑ. Το άλλο ήταν το αγωνιστικό πρόσωπο των «βυσσινί», για το οποίο μίλησε χθες στους παίκτες ο Γιώργος Δώνης.

Οσον αφορά το πρώτο, σύμφωνα με πληροφορίες, στο τετ α τετ που είχε στο τέλος του ματς ο διαιτητής Γιώργος Κασναφέρης με το γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Νίκο Λυράκη ο πρώτος αναγνώρισε ουσιαστικά το λάθος του. «Ισως να μην ταιριάζει η χημεία μας. Πιθανόν θα ήταν καλύτερα να μη σας ξανασφυρίξω» είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο διεθνής ρέφερι, για να δεχτεί την αντίδραση της άλλης πλευράς: «Οταν φτάνουμε στο σημείο να το λέει αυτός ένας από τους δύο ικανούς διαιτητές μαζί με τον Βασάρα που έχουμε στην Ελλάδα, τότε δεν έχουμε καμία τύχη».

Οσον αφορά το αγωνιστικό, ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας στους παίκτες, στάθηκε στον ατομικισμό που έδειξαν ορισμένοι: «Πρέπει να λειτουργούμε ομαδικά, όπως κάναμε στα άλλα ματς. Αρκετοί νέοι παίκτες θέλετε να δείξετε κάτι παραπάνω σε ένα τέτοιο ματς, είναι λογικό, ωστόσο έτσι δεν βγαίνεις ωφελημένος, παρά μόνο μέσα από ομαδική δουλειά».

Σήμερα θα κριθεί εν όψει Εβερτον η κατάσταση των τραυματιών Νταμπίζα, Κώτσιου και Αλεξάνδρου, με τους δύο πρώτους να βρίσκονται ένα βήμα πιο μπροστά από τον Κύπριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: