Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

ΜΟΓΙΕΣ: ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Μπορεί να εμφανίστηκε αισιόδοξος για νίκη της Εβερτον, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι υποτιμά την ΑΕΛ. Κάθε άλλο. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης τόνισε ότι η κυπελλούχος Ελλάδας είναι μια ομάδα που αξίζει σεβασμού και θα τον έχει από τους "εφοπλιστές", ενώ είχε και διάθεση για χιούμορ, καθώς σε ερώτηση για το ποια είναι η προετεραιότητα της ΈΒερτον φέτος, απάντησε χρησιμοποιώντας και τα... ελληνικά του: "Φυσικά θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Αλλά το πρωτάθλημα είναι το… βούτυρο στο ψωμί μας. Πως το λέτε εσείς στην Ελλάδα κεμπάπ ή… μουζάκα;".

Ο Μόγιες άρχισε τις δηλώσεις του, τονίζοντας: "Η ΑΕΛ είναι μια καλή ομάδα ως σύνολο, αλλά διαθέτει και μερικές πολύ καλές μονάδες. Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και μην ξεχνάμε ότι απέκλεισε τη Μπλάκμπερν. Θα της δείξουμε τον σεβασμό που της αξίζει".

Στη συνέχεια, τόνισε ότι η Εβερτον βελτιώνεται συνεχώς μέσα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και δεν έκρυψε τη συνεργασία του με τον Μαρκ Χιουζ, προπονητή της Μπλάκμπερν, ώστε να μάθει τα πάντα για τους Θεσσαλούς: "Παρακολούθησα σε dvd τους αγώνες με τη Μπλάκμπερν και σχημάτισα τη γνώμη ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα. Ελπίζω, πάντως, ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε".

Σχολιάζοντας τον όμιλο στον οποίο βρίσκονται Εβερτον και ΑΕΛ είπε πως "είναι ένας ανοικτός όμιλος και όλες οι ομάδες έχουν για διαφορετικούς λόγους η καθεμία πιθανότητες πρόκρισης. Η πιο ισχυρή, πάντως, είναι η Ζενίτ», επανέλαβε ότι "περιμένω από την ομάδα μου να εμφανιστεί πιο δυνατή"

Δεν υπάρχουν σχόλια: