Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

ΒΑΣΙΛΙΕΦ: " ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΟΣ"

Το κλίμα για τον Γκιόργκι Βασίλιεφ είναι βαρύ και ο τεχνικός του Λεβαδειακού παίζει τη θέση του στο Κυριακάτικο ματς με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ. Η διοίκηση των νεοφώτιστων φέρεται να έχει δώσει τελεσίγραφο στον Βούλγαρο, που ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του αγώνα στο Αλκαζάρ, ο Βασίλιεφ τόνισε: «Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε τη Λάρισα. Διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο με ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης. Αυτό φάνηκε και στα δύο παιχνίδια με την Μπλάκμπερν. Πάντως, εμείς έχουμε αρκετές φιλοδοξίες στο συγκεκριμένο ματς και θα προσπαθήσουμε ν’ αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα γίνουν αλλαγές στην 11αδα προκειμένου να βρούμε την κατάλληλη χημεία».

Και όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη φημολογία περί απόλυσής του σε περίπτωση ήττας, απάντησε: «Ο προπονητής δεν είναι... μάγος. Είμαι χρόνια σε αυτό το επάγγελμα και γνωρίζω τι πρέπει να κάνω στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα ήταν δύσκολο, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Κατασκόπευσαν την ΑΕΛ

Μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες πέρασαν το χθεσινό τους βράδυ η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες του Λεβαδειακού, «κατασκοπεύοντας» την ΑΕΛ στο παιχνίδι με τη Μπλάκμπερν, δεδομένου πως την Κυριακή θα τη βρουν στο... δρόμο τους. Ο Μοντόγια είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ρούσεφ. Ο Ανδράλας επιστρέφει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: