Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

ΑΕΚ: "ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΡΙΒΑΛΝΤΟ"

Στη σημερινή προπόνηση-η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16:30, προκειμένου να προλάβουν να επιστρέψουν οι διεθνείς (Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Μάχο, Τόζερ) πλην του Χετεμάι (η πτήση του θα αργήσειι)- θα κριθεί η συμμετοχή του Ριβάλντο στην αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ απέναντι στη Λάρισα, το προσεχές Σάββατο (19:00) στο ΟΑΚΑ. Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και συνέχισε και χθες ειδικό πρόγραμμα, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα, δείχνοντας πως δεν θέλει να είναι απών.

Ο Βραζιλιάνος άσος θα προσπαθήσει να προπονηθεί κανονικά σήμερα και σε περίπτωση που τα καταφέρει, θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του Λορένσο Σέρα Φερέρ να τον χρησιμοποιήσει το Σάββατο. Ακόμη και αν ο «Ρίμπο» γυμναστεί χωρίς ενοχλήσεις, είναι αμφίβολο αν θα παίξει-τουλάχιστον ως βασικός-το Σάββατο, δεδομένου ότι την επόμενη εβδομάδα υπάρχουν δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, κόντρα στην Έλφσμποργκ την Πέμπτη στη Σουηδία, για το Κύπελλο UEFA και απέναντι στη Skoda στην Ξάνθη, την επόμενη Κυριακή, για το πρωτάθλημα.

Η αγωνία για τον Ριβάλντο και τα γνωστά προβλήματα των Γεωργέα και Αλεξόπουλου είναι τα μόνα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Λορένσο Σέρα Φερέρ, ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει ετοιμοπόλεμους τους 29 από τους 32 ποδοσφαιριστές που διαθέτει η ομάδα του. Μάλιστα, η εικόνα των παικτών-βασικών και αναπληρωματικών-στις προπονήσεις κάνει πιο έντονο τον... πονοκέφαλο του Ισπανού τεχνικού, αφού ο ανταγωνισμός για μία θέση όχι στην ενδεκάδα, αλλά στη 18άδα, είναι πλέον πολύ ισχυρός. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα των Καπετάνου, που πέτυχε τρία γκολ στο διπλό της Τετάρτης, Λαγού, που ως αριστερό μπακ περιόρισε τον Μανού, και Παππά, που είχε για δεύτερη συνεχή μέρα καλή απόδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: