Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

Ο... "ΜΕΓΑΣ" ΛΟΥΙΣ ΦΑΝ ΓΚΑΑΛ

Στρέφοντας το βλέμμα προς τους πάγκους, η προσοχή δεν μπορεί να επικεντρωθεί παρά στο γνωστό και μη εξαιρετέο Λουίς φαν Γκάαλ. Ο 56χρονος Ολλανδός προπονητής με τους πολλούς φίλους αλλά και τους περισσότερους εχθρούς παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τη Λάρισα, αλλά αυτό δεν αποτελεί... είδηση!

Ο Φαν Γκάαλ, άλλωστε, είχε προκαλέσει πολύ άσχημη εντύπωση με την υπεροπτική συμπεριφορά του στις αναμετρήσεις του Αγιαξ με τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 1996, ταλαιπωρώντας τους Ελληνες δημοσιογράφους μέχρι να καταφέρουν αυτοί να βρουν πού έδινε συνέντευξη Τύπου πριν από το πρώτο παιχνίδι στο Αμστερνταμ.

Η μύτη του Λουίς... κατέβηκε λίγο με το 0-1 του Κριστόφ Βαζέχα, αλλά λίγες ημέρες αργότερα ο Φαν Γκάαλ πανηγύρισε το επιβλητικό 3-0 επί των «πράσινων» στο Ολυμπιακό Στάδιο και την πρόκριση του «Αίαντα» στον τελικό, όπου πάντως ηττήθηκε από τη Γιουβέντους στα πέναλτι. Ο Φαν Γκάαλ επέστρεψε στον Αγιαξ ως τεχνικός διευθυντής το 2003, αλλά έφυγε γρήγορα και δεν συνέπεσε με τη μεταγραφή του Χαριστέα στη μεγάλη ομάδα του Αμστερνταμ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: