Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η ήττα στη Νέα Σμύρνη, μετά την αγωνιστική καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ΑΕΛ δεν έχει νικήσει στα τελευταία επτά παιχνίδια (με εξαίρεση το Κύπελλο) προβλημάτισε έντονα τον Γιώργο Δώνη και τον οδήγησε να θέσει τις προτεραιότητες για τη συνέχεια.

Από τη στιγμή που ο τεχνικός των «βυσσινί» διαπίστωσε ότι η ομάδα του δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί το ίδιο πετυχημένα σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, αναγκάζεται πλέον να προχωρήσει σε διαφορετική διαχείριση των υποχρεώσεων και του υλικού βάζοντας στην πρώτη γραμμή το πρωτάθλημα.

Τούτο σημαίνει πως το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Σούπερ Καπ ναι μεν ενδιαφέρει τους «βυσσινί», αφού πρόκειται για έναν τίτλο, εκ των πραγμάτων όμως περνά σε δεύτερη μοίρα. Με δεδομένο ότι ακολουθεί την Κυριακή το δύσκολο εντός έδρας ματς με την Ξάνθη, ο Δώνης προτιμά να ξεκουράσει την πλειοψηφία των βασικών παικτών για να τους έχει στη διάθεσή του την Κυριακή.

Για τη Λάρισα αναχώρησαν οι Χριστόπουλος, Σαρμιέντο, Κλέιτον, Βενετίδης, Καλαντζής, Μπακαγιόκο και Φωτάκης, ενώ ο Νταμπίζας, αν και δεν υπολογίζεται για αύριο, παρέμεινε στην Αθήνα για περαιτέρω εξετάσεις για το πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: