Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει ότι διοργανώνει εκδρομή με πτήση τσάρτερ για την παρακολούθηση του αγώνα με την Έβερτον στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Η πτήση αναχωρεί την Τετάρτη 24/10 στις 10π.μ. από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου Βόλου με προορισμό το Λίβερπουλ και η επιστροφή θα γίνει το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου μετά από το τέλος της αναμέτρησης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Από την Αθήνα υπάρχει πρόβλεψη για μετακίνηση και επιστροφή στη Λάρισα, εφόσον ζητηθεί από τους συμμετέχοντες στην εκδρομή.


Μέχρι και την Πέμπτη 18/10 προτεραιότητα στη δήλωση συμμετοχής έχουν οι φίλοι της ΑΕΛ που πήραν μέρος στην εκδρομή της ΠΑΕ για το Μπλάκμπερν. Από την Παρασκευή 19/10 και εφόσον υπάρξει διαθεσιμότητα θέσεων, θα είναι δυνατή η δήλωση συμμετοχής από το σύνολο των φίλων της ομάδας. Το κόστος ορίζεται στα 600 ευρώ και στο πακέτο περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια, τα έξοδα διαμονής, τα εισιτήρια του αγώνα και όλες οι μετακινήσεις.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή από την Τρίτη 16/9 στα γραφεία της ΠΑΕ (Ερυθρού Σταυρού 1-3) με την καταβολή του αντίστοιχοι ποσού.


ΠΑΕ ΑΕΛ 1964


Δεν υπάρχουν σχόλια: