Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Η ΚΕΔ ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ"

Οι άνθρωποι της Λάρισας παραδέχονται πως κινδυνεύουν να γίνουν «γραφικοί», ωστόσο με νέα τους ανακοίνωση κατηγορούν την ΚΕΔ και τους διαιτητές. Το πέναλτι που δεν έδωσε ο Κασναφέρης στο ματς με την ΑΕΚ ήταν η αφορμή για να διαμαρτυρηθεί αυτή τη φορά η ΑΕΛ. Η ανακοίνωση...

«Είδαμε την ανίκανη ΚΕΔ να μας εκδικείται, χωρίς να κρατά τα προσχήματα.

Είδαμε τον διαιτητή να σκοράρει κατ απαίτηση του κοινού πριν το ματς, αλλά κατά τη διάρκειά του να «απαγορεύει» στην ομάδα μας να βάλει γκολ!?


Είδαμε τους επόπτες να παίρνουν το? 50-50 κάθε φορά, που έπρεπε να αποφασίσουν αν είναι οφσάιντ ή όχι.


Ακούσαμε τον διαιτητή να μας λέει: «Κάτι μεταφυσικό μου συμβαίνει με τη Λάρισα. Ίσως πρέπει να ζητήσω την εξαίρεσή μου από τους αγώνες της».


Διαβάσαμε την έκθεση του εκ Θεσσαλονίκης παρατηρητή, που βγάζει άριστη τη διαιτησία (γκολ πέτυχε ο άνθρωπος, να μην πάρει καλό βαθμό;).


Διαβάσαμε ρεπορτάζ, που δείχνουν ότι η ΑΕΛ ευνοήθηκε από τη διαιτησία στο ματς αυτό!


Θαυμάσαμε τηλεοπτική απάθεια από τηλε-αστέρες, που συνεχίζουν να ειρωνεύονται (δήθεν χιούμορ) την οργή του φίλαθλου κοινού της Λάρισας.


ΜΑΣ συμβούλευσαν να μην βγάλουμε ανακοίνωση για τη νέα σε βάρος μας φαρσοκωμωδία, γιατί θα κινδυνεύσουμε να γίνουμε γραφικοί?


ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ? Δεν έχει χώρο το ελληνικό ποδόσφαιρο και για άλλους τέτοιους?


Υ.Γ. 1: Ρώτησε κανείς την κοινή γνώμη τι λέει για όλα αυτά;


Υ.Γ. 2: Καλή επιτυχία σε όλες τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη αυτή την εβδομάδα. Συγχαρητήρια και στην Εθνική Ελλάδος για την τεράστια επιτυχία της πρόκρισης στο Euro. Πιστεύουμε να γίνεται αντιληπτό από τον πρόεδρο της ΕΠΟ το μέγεθος της ιστορικής ευθύνης για κάθαρση, που δημιουργούν οι - επί των ημερών του - διεθνείς επιτυχίες. Για να μην συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε στα ευρωπαϊκά μεσοβδόμαδα και να μας εκθέτουν στα ελληνικά Σαββατοκύριακα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: