Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

ΤΕΣΤ "DRIVE" ΓΙΑ ΒΕΝΕΤΙΔΗ...

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει τον Στέλιο Βενετίδη που αποθεραπεύτηκε, έχει ο Γιώργος Δώνης στο αποψινό φιλικό με την Εθνική Νέων (19:30, Αλκαζάρ), που το διοργανώνει η ΕΠΣΛ για την ενίσχυση του Ταμείου Αρωγής.

Ο διεθνής αριστερός μπακ, ο οποίος λόγω τραυματισμού στο φιλικό τουρνουά της ΑΕΚ έχασε όλα τα επίσημα παιχνίδια της ΑΕΛ, έχει επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό προπόνησης και σήμερα θα κάνει την επανεμφάνισή του. Ο Δώνης Θέλει να δει σε τι κάτάσταση βρίσκεται ο Βενετίδης, προκειμένου να ξέρει αν και πότε θα μπορεί να τον υπολογίζει για τη δύσκολη σειρά αγώνων που ακολουθούν, αρχής γενομένης από αυτόν με την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε για τον αυριανό αγώνα 15 ποδοσφαιριστές, στους οποίους περιλαμβάνονται και δύο παίκτες από την ομάδα Νέων της ΑΕΛ, ο Θεόφιλος Ραχωβίτης και ο Αποστόλης Πολύζος. Η αποστολή της Λάρισας για το συγκεκριμένο παιχνίδι απαρτίζεται από τους: Χριστόπουλος, Μακρής, Ραχωβίτης, Πολύζος, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Βενέτης, Ιγκλέσιας, Λαμπρόπουλος, Βεργώνης, Μπαχράμης, Μουνιόθ, Κόζλεϊ, Μάγγος και Πούτας.

Να επισημάνουμε ότι για τον αυριανό αγώνα δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας (αφού διοργανώτρια του φιλικού αγώνα είναι η ΕΠΣΛ κι όχι η ΠΑΕ ΑΕΛ), ενώ οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1 και 5: 10 ευρώ
Θύρα 2, 3,4: 20 ευρώ
Θύρα 10: 15 ευρώ.

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:00 και τα εισιτήρια θα πωλούνται ως εξής:

- Από το ταμεία της θύρας 1 για τις θύρες 1,2,3,4.
- Από το ταμείο της θύρα 10 για την θύρα 10.
- Από το κεντρικό ταμείο δίπλα από την μπουτίκ (στο γήπεδο) για όλες τις θύρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: