Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

NOK AOYT O ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΤΑΜΠΙΖΑ

Χωρίς τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, που δεν κατάφερε χθες να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς θα διεκδικήσει βαθμολογικό κέρδος κόντρα στην Εβερτον η Λάρισα.

Την τελευταία στιγμή αναμένεται να κριθεί η συμμετοχή του Νίκου Νταμπίζα στο ματς με την Εβερτον. Ο αρχηγός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, με αποτέλεσμα να μην έχει ουσιαστικά προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.
Το παιχνίδι του «Γκούντισον Παρκ» είναι βέβαια εξαιρετικής σημασίας, ενώ και η εμπειρία του παλιού παίκτη της Νιούκαστλ και της Λέστερ μοιάζει απαραίτητη.

Ο Νταμπίζας ξέρει καλά τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται τα «ζαχαρωτά», μία κλασική βρετανική ομάδα, με πίεση σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, με έφεση στις στημένες φάσεις, οπότε προωθούνται σχεδόν όλοι οι παίκτες στα αντίπαλα καρέ. Εκεί η Λάρισα θα έχει ανάγκη τον υγιή Νταμπίζα, για να ηγηθεί των αμυντικών προσπαθειών σε αέρα και όχι μόνο.

Λιγότεροι συγκριτικά με το «Ιγουντ Παρκ» (1.000 άτομα τότε) θα είναι απόψε οι φίλοι της ΑΕΛ. Παράλληλα, το γήπεδο της Εβερτον δεν αναμένεται να γεμίσει, αφού εκτιμάται ότι θα παραβρεθούν περίπου 33.000 (χωράει 40.000).

Κέιχιλ και Γκράβεσεν θα κάνουν τεστ ετοιμότητας μιάμιση ώρα πριν από τη σέντρα για να διαπιστωθεί αν θα τεθούν στη διάθεση του Ντέιβιντ Μόιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: