Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ SUPER CUP

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη περιελάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Νικοπολίδης, Αντζας, Χ. Σέζαρ, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Κοβάσεβιτς και Λούα Λούα είχαν ρεπό, ενώ οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πέραν του τελευταίου προβλήματος που προέκυψε με τον Άντζα, ο Ντιντιέ Ντομί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, όπως και οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Τόμισλαβ Μπούτινα στο γήπεδο. Θεραπεία και προπόνηση στο γυμναστήριο έκαναν Νε και Λεντέσμα. Όσον αφορά, τον Ραούλ Μπράβο που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην αριστερή γαστροκνήμια, έκανε πρόγραμμα θεραπείας. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για τον αγώνα του Σούπερ Καπ.

Εκτός έμεινε και πάλι ο Λεντέσμα, όπως και ο Ραούλ Μπράβο. Νέα πρόσωπα αυτά των Σοϊλέδη, Κατσικογιάννη και Βασιλόγιαννη. Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι: Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Σηφάκης, Χ. Σέζαρ, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης, Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Μενδρινός, Νε, Κωνσταντίνου, Νούνιες, Κοβάσεβιτς, Λούα Λούα, Μήτρογλου, Αρτσούμπι, Κατσικογιάννης, Σοϊλέδης, και Βασιλόγιαννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: