Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ: 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ένα σχετικά εύκολο απόγευμα είχε η ΑΕΛ κερδίζοντας την Ολυμπιάδα Πατρών με 70-60, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1. Οι Θεσσαλοί αντιμετώπισαν προβλήματα στο τρίτο δεκάλεπτο όταν η Ολυμπιάδα πλησίασε στους 4 πόντους, 47-43, αλλά ο μέχρι τότε ανύπαρκτος Κις έδωσε λύσεις στο σκοράρισμα, «κλειδώνοντας» τη νίκη των Θεσσαλών, ενώ Τιγκ και Τσέρανιτς ήταν άξιοι συμπρωταγωνιστές του Αμερικανού. Στην αντίπερα όχθη, οι Πατρινοί παρέμειναν χωρίς ροζ φύλλο στο φετινό μαραθώνιο, δείχνοντας πως η αποφυγή του υποβιβασμού θα είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση...

Ο Ολυμπιακός, παίζοντας αρκετά καλό μπάσκετ, ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Αμαρουσίου με 92-73 στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΣΕΦ. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και με κορυφαίους τους Γκριρ, Τζάκσον και Πρίντεζη έφτασαν εύκολα στην 3η τους νίκη στο πρωτάθλημα. Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδείχθηκε ο ΠΑΟΚ καθώς μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι κατάφερε να επιβληθεί της Ολύμπιας Λάρισας με 79-77 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρώτου τη τάξει πρωταθλήματος της χώρας μας.

Σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση για το μπάσκετ ο Κολοσσός κατάφερε να λυγίσει στην παράταση την αντίσταση του ΑΓΟΡ επικρατώντας με 86-85, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1. Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Αρη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Το "τριφύλλι" επικράτησε των "κίτρινων" με 81-76 και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Πανελλήνιος παρέμεινε στην κορυφή της Α1, με μια δύσκολη νίκη επί του Αιγάλεω με 80-76. Οι "Ολυμπιονίκες" πέτυχαν έτσι την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμες αγωνιστικές, ευρισκόμενοι πλέον ισόβαθμοι του Παναθηναϊκού. Όσοι περιμέναν ντέρμπι στην αανμέτρηση του Πανιωνίου με την ΑΕΚ, απογοητεύτηκαν. Ο αγώνας ήταν απελπιστικά μονόπλευρος, με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν μια εντυπωσιακή εμφάνιση και να παίρνουν μια άνετη όσο και ευρεία σε έκταση νίκη με 90-71.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: