Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

Νυρεμβέργη-Ντόρτμουντ 2-0
(10’ Γκάλασεκ, 90’ Χαριστέας)

Με ένα γκολ του Άγγελου Χαριστέα στο τέλος της αναμέτρησης με την Ντόρτμουντ η Νυρεμβέργη σφράγισε τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Το άλλο τέρμα της ομάδας του Έλληνα επιθετικού σημείωσε ο Γκάλασεκ στην αρχή της αναμέτρησης. Η Νυρεμβέργη είχε απόλυτη ανάγκη για τους τρεις βαθμούς της νίκης στο ματς με την Ντόρτμουντ και μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Απόρροια αυτού ήταν το γκολ του Γκάλασεκ μόλις στο 10ο λεπτό. Τη νίκη σφράγισε στις καθυστερήσεις ο Άγγελος Χαριστέας.

Αλκμάαρ-
Βίλεμ 2-0

(25’ Άρι, 44’ Ντέμπελε)

Τη νίκη με 2-0 πήρε η Αλκμααρ απέναντι στη Βίλεμ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Eredivisie. Η ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ άνοιξε το σκορ μόλις στο 25ο λεπτό της συνάντησης με τον φορμαρισμένο Βραζιλιάνο επιθετικό Αρι και λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 45λέπτου, ο Μούσα Ντέμπελε διπλασιάσε τα τέρματα για την ομάδα του. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι τέλους και διατήρησε την Αλκμααρ στις θέσεις που οδηγούν στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ της επόμενης περιόδου.

Η σύνθεση της Αλκμααρ: Βάτερμαν, Στέινσον, Μέντες (65' Γένερ), Οπνταμ, ντε Ζέουβ, Αγκουστιέν, Τσιόμερ, Ποκονιόλι (86' Μουσάμπα), Ντέμπελε (56' ελ Χαμνταουί), Αρι

Έβερτον - Σάντερλαντ 7-1
(12', 73' Γιακούμπου, 17', 62' Κάχιλ, 43' Πίεναρ, 80' Τζόνσον, 85' Οζμάν - 45' Γιόρκ)

Στο "Goodison Park" οι ουρανοί άνοιξαν και έβρεξαν πολλά γκολ. Στο 17' μόλις, το σκορ ήταν 2-0 και παρά τα κέφια των επιθετικών της Έβερτον, ούτε ο πλέον αισιόδοξος οπαδός της δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως στο 90', ο φωτεινός πίνακας θα έγραφε, 7-1! Τον χορό των γκολ, άνοιξε ο Γιακούμπου (στο 12') και ο Οζμάν στο 85', έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: