Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 3-1

Στο Μπίλεφελντ, η Αρμίνια μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωσε την απόδοση της και κατάφερε να φθάσει σε μια άνετη νίκη με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν ευκαιρίες και στο 42ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Βολφ. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική, οι γηπεδούχοι πίεσαν τους φιλοξενούμενους και φαινόταν οτι ήταν θέμα χρόνου μέχρι να φθάσουν στην ισοφάριση. Στο 63' το κατάφεραν με τον Κάουφ, αλλά δεν έμειναν εκεί. Στο 75', ο Βίσνιαρεκ έκανε το 2-1 και στο 90' ο Ζούμα με το πρώτο γκολ της σεζόν διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΤΣΕΛΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1-1

Στο "Στάμφορντ Μπριτζ", η Τσέλσι παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Έβερτον, με τον Τιμ Κάχιλ να ισοφαρίζει για τα "ζαχαρωτά" στο 89' με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι. Οι "μπλε" είχαν προηγηθεί στο 70' με γκολ του Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος σκόραρε, όπως συνηθίζει, με κεφαλιά.

ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ - ΑΛΚΜΑΑΡ 1-1

Χρυσή ευκαιρία να περάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Eredivisie έχασε η Αϊντχόφεν. Η πρωταθλήτρια έμεινε στο 1-1 στο «Φίλιπς Στάντιον» απέναντι στην Άλκμααρ και δεν αξιοποίησε τις απώλειες που είχαν Φέγενορντ και Άγιαξ, που ήρθαν ισόπαλες, 2-2, στο «Ντε Κάιπ». Η PSV βρέθηκε να χάνει από το γκολ του Άρι στο 36’, αλλά αν και ισοφάρισε νωρίς, στο 59ο λεπτό με τον Φαρφάν, στο υπόλοιπο της αναμέτρησης δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σατούρν-Ζενίτ 0-1 (15’ Σιρλ)
Αϊντχόφεν-Αλκμάαρ 1-1 (59’ Φαρφάν-36’ Άρι)
Τσέλσι-Έβερτον 1-1 (71’ Ντρογκμπά- 89’ Κάχιλ)
Μπίλεφελντ-Νυρεμβέργη 3-1 (63' Κάουφ, 76' Βίχνιερεκ, 90' Ζούμα - 43' Βολφ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: