Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΤΣΟΛΗ & ΔΙΓΚΟΖΗ

Ο Στέφανος Κοτσόλης ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης της Λάρισας με την Ξάνθη με το πέναλτι που απομάκρυνε. Ο τερματοφύλακας των Θεσσαλών δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ότι είναι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας του, την ώρα που ο Άγγελος Διγκόζης δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση για την υποδοχή που του επεφύλασαν οι οπαδοί της ΑΕΛ.

Στέφανος Κοτσόλης:
"Είναι κρίμα που έχουμε φτάσει στην 7η αγωνιστική και ήδη βρισκόμαστε σε τόσο μεγάλη πίεση για τη βαθμολογική μας συγκομιδή. Δεν παίρνουμε πόντους στην έδρα μας, όμως κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Με τέτοιες εμφανίσεις, σαν τη σημερινή, θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει πίεση από τα παιχνίδια της Ευρώπης. Δυστυχώς, δεν έχουμε την κατάλληλη συγκομιδή ως τώρα, αλλά θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα στη συνέχεια".

Άγγελος Διγκόζης
: "Νιώθω μεγάλη αγάπη για τον κόσμο της Λάρισας. Πέρασα 2,5 καταπληκτικά χρόνια στο Αλκαζάρ, που το νιώθω σαν σπίτι μου, σαν το πατρικό μου. Είμαι συγκινημένος, ευχαριστώ τον κόσμο για τη στάση του. Παίξαμε αρκετά καλά σε μια δύσκολη έδρα. Γνωρίζαμε ότι η Λάρισα ήθελε το παιχνίδι, αλλά και ότι έχει και αγωνιστικά προβλήματα. Ηρθαμε για θετικό αποτέλεσμα. Αν σκοράραμε στο πέναλτι, θα το παίρναμε το παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο, όμως, συμβαίνουν αυτά. Και η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα, ειδικά όταν πρόκειται για μια τόσο δύσκολη έδρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: