Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Χαμόγελα στη ΑΕΛ εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, στο Αλκαζάρ (25/11), καθώς ο Γιώργος Δώνης βλέπει τα αγωνιστικά προβλήματα να ελαχιστοποιούνται.

Ο Παναγιώτης Κατσιαρός πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού της ΑΕΛ, ενώ αύριο θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία και ο Μπακαγιόκο, ο οποίος επιστρέψει απόψε αργά το βράδυ στη θεσσαλική πόλη.

Έτσι μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο τραυματίας Βεργώνης, ενώ από την Πέμπτη (22/11) στη διάθεση του Δώνη θα είναι και ο Γκαλίτσιος, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή της Εθνική Ελπίδων, για το αυριανό ματς με την Αλβανία.

500 εισιτήρια σε ΠΑΟ

Πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση της Λάρισας η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ζήτησαν 500 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών τους, τα οποία η ΑΕΛ παραχώρησε, ύστερα και από την συναίνεση της αστυνομίας.

Η συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Δώνη

O τεχνικός ηγέτης της ΑΕΛ, Γιώργος Δώνης, θα παραθέσει την εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ - ενόψει και της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό - αύριο Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: