Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007

ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ: "ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ"

Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Κώστα Πηλαδάκη από τη Λάρισα. Με διευκρινιστικές του δηλώσεις στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος της ΑΕΛ ξεκαθάρισε πως ουδέποτε σκέφτηκε να τα παρατήσει και έκανε λόγο για παρερμηνεία των όσων είπε, στο περιθώριο της παραίτησης του από το προεδρείο της Σούπερ Λίγκα. (ael-sports)

«Με ρώτησαν συγκεκριμένα πράγματα και έδωσα συγκεκριμένες απαντήσεις. Είπα ότι σκέφτομαι σοβαρά να αποχωρήσω από τα κοινά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι δύο τελευταίες λέξεις αφαιρέθηκαν και βγήκε το συμπέρασμα ότι θα αποχωρήσω από τη Λάρισα», δήλωσε ο Πηλαδάκης, για να εξηγήσει:

«Πως είναι δυνατόν να φύγω, τώρα που η κατασκευή του νέου γηπέδου έχει μπει στην τελική ευθεία; Κάθε χρόνο η ομάδα παρουσιάζει κάτι καλό, φέτος παίζουμε στους ομίλους του UEFA, σειρά έχει αυτό. Η ανάληψη των Μεσογειακών Αγώνων από το Βόλο και τη Λάρισα μας βοηθά σε πολύ μεγάλο βαθμό, αφού το γήπεδο συμπεριλήφθηκε στον φάκελο υποψηφιότητας».

Ετσι, το θέμα που προκύπτει είναι η ενδεχόμενη αποχώρηση του πρόεδρου της ΑΕΛ από τη Σούπερ Λίγκα. Ηδη έδωσε δείγματα γραφής των... προθέσεών του, καθώς δεν παραβρέθηκε στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις, ούτε παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής..


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις πολύ καλή δουλειά. Μας ενημερώνεις άμεσα πριν από όλα τα άλλα site (sportlarissa). Μερικοί δεν κάνουν τον κόπο ν' αλλάξουν ούτε τον τίτλο που βάζεις εσύ.

Συγχαρητήρια και πάλι. Συνέχισε έτσι κι εμείς μαζί σου!

ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια