Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007

ΑΛΚΑΖΑΡ 'Η "ΑΛΚΑΤΡΑΖ";

Ωραία τα τετραήμερα με την γαλανόλευκη... Βλέπεις, χαίρεσαι που κερδίζεις και τον Ιούνιο την περιμένεις να συμμετέχει (πρωτίστως) και να πρωταγωνιστεί (αν η συγκυρία και η ικανότητα των ποδοσφαιριστών της να είναι φορμαρισμένοι και να ενεργούν με ομοψυχία) το επιτρέψει, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του 2008, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 29 Ιουνίου στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Μέχρι τότε, η Σούπερ Λίγκα θα έχει βγάλει πρωταθλητή. Το βράδυ μπορεί να ξέρει ό,τι το πρωί δεν μπορούσε να υποπτευθεί, ωστόσο όπως φαίνεται η ζωή μας, ο ανταγωνισμός θα είναι ενεργός μέχρι και το τέλος ή, έστω, λίγες στροφές πριν το τέλος. Όσοι ήταν σε κακή κατάσταση πριν πατήσει το πόδι στο γκάζι η Εθνική, ξεκουράστηκαν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνουν, για πολύ, έτσι.

Από τις πέντε ομάδες του Κυπέλλου UEFA, μόνο ο Παναθηναϊκός έχει ρεπό αλλά ο τραυματισμός του Εζεκιέλ Γκονζάλες όσο και αυτή η παγωμάρα των φίλων του παίζουν το ρόλο τους.

Ο Γιώργος Δώνης, μετά την ήττα από την Ζενίτ στο «Πανθεσσαλικό» θα βασανίσει τους παίκτες του, αφού στο αέναο δίλημμα θα διάλεγε, λογικά, νίκη επί του Παναθηναϊκού παρά λεηλασία του «Αλκμαάρντεχουτ». Είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων μετά την 5η Μαΐου, όταν συναντήθηκαν στον Βόλο, για τον τελικό του Κυπέλλου. Τότε, η ΑΕΛ είχε βγει στον αφρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: