Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2007

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ

Για την ΑΕΛ η επιστροφή στο Αλκαζάρ, για τον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, πρέπει να συνδυαστεί με νίκη. Άλλο αποτέλεσμα δεν υπάρχει για τους "βυσσινί", οι οποίοι μετά από την πρώτη αγωνιστική και το διπλό στην Τρίπολη, αγνοούν το "τρίποντο" σε αγώνα πρωταθλήματος, ενώ εντός έδρας έχουν δύο ισοπαλίες, με νεοφώτιστες μάλιστα ομάδες.

Ο Γιώργος Δώνης γνωρίζει πως η κυριακάτικη αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας, αλλά δεν θέλει να αγχώσει τους παίκτες του. Εξ αυτών εκτός αποστολής έμεινε ο Αλεξάνδρου που έδειξε πως δεν είναι ακόμη έτοιμος και ο Βεργώνης λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Ο Νταμπίζας θα παίξει κανονικά.

Στα του σχήματος, το 4-3-3 μοιάζει αδιαπραγμάτευτο, τουλάχιστον στην έναρξη του αγώνα. Ο Κοτσόλης θα είναι στο τέρμα, οι Γκαλίτσιος, Φέρστερ, Νταμπίζας και Βενετίδης στην άμυνα, οι Σαρμιέντο, Κυριακίδης και Φωτάκης στη μεσαία γραμμή, οι Κλέιτον, Πάρα και Μπακαγιόκο στην επίθεση. Θέση διεκδικούν οι Κατσιαρός και Κώτσιος.

Η αποστολή της ΑΕΛ αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Κηπουρό, Γκαλίτσιο, Μπουκουβάλα, Βενετίδη, Κατσιαρό, Φέρστερ, Νταμπίζα, Κώτσιο, Κυριακίδη, Λαμπρόπουλο, Κλέιτον, Πάρα, Σαρμιέντο, Μουνιόθ, Μπακαγιόκο, Καλαντζή και Φωτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: