Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ & ΚΛΕΙΤΟΝ

Μπακαγιόκο: «Ήθελα πολύ να βοηθήσω»

Για πρώτη φορά στους αγώνες της Ευρώπης η ΑΕΛ θα παραταχθεί απόψε χωρίς τον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, ο οποίος αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού.

Ο Ιβοριανός επιθετικός υπέστη τράβηγμα στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ δεν υπολογίζεται και για το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ (ανεξάρτητα από την κατάσταση του τραυματισμού του), καθώς θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του.

Αν και αρχικά υπήρχαν κάποιες ελπίδες συμμετοχής του Μπακαγιόκο, τελικά στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους διαψεύστηκαν. «Με στενοχωρεί που δεν μπορώ να παίξω γιατί είναι μια κρίσιμη στιγμή για την ομάδα μου και ήθελα πολύ να βοηθήσω» δήλωσε ο παίκτης της θεσσαλικής ομάδας.

Κλέιτον: «Όλα για τη νίκη»

Στις τάξεις της Λάρισας πάντως δεν χάνουν την αισιοδοξία τους. Κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του Σίλβα Κλέιτον: «Σημασία έχει τι θα κάνει όλη η ομάδα και προσωπική μου άποψη είναι ότι μπορούμε να νικήσουμε», είπε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε, αναφερόμενος στον τραυματισμό του Μπακαγιόκο, που τον έχει θέσει εκτός μάχης:

«Είναι πολύ σημαντική απώλεια, αλλά υπάρχουν παιδιά από πίσω που μπορούν να καλύψουν το κενό. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε καλή ψυχολογία και θα επιδιώξουμε το καλύτερο κόντρα στην Άλκμααρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: