Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2007

ΕΧΑΣΕ Η ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ, ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΖΕΝΙΤ


Νυρεμβέργη-Στουτγάρδη 0-1
(25’ Γκόμεζ)

H Νυρεμβέργη (με την οποία δεν αγωνίστηκε ο Αγγελος Χαριστέας, που είναι τραυματίας) συνέχισε την «ελεύθερη πτώση» της, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Στουτγάρδη. Η αντίπαλος της Λάρισας στο ΟΥΕΦΑ κινδυνεύει πλέον άμεσα να πέσει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού (θα εξαρτηθεί από τι θα κάνουν Μπόχουμ και Ντούισμπουργκ που αγωνίζονται αύριο κόντρα σε Βόλφσμπουργκ και Καρλσρούη αντίστοιχα). Ο Μάριο Γκόμεζ ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης στο 25ο λεπτό.

Ζενίτ-ΦΚ Μόσχας 1-0
(20’ Αρσάβιν)

Το πρωτάθλημα στα χέρια της κρατά η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της Vischaya League. Η ομάδα του Ντικ Αντβοκαατ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 απέναντι στην ΦΚ Μόσχας, χάρη στο τέρμα του Αντρέι Αρσάβιν στο 20ό λεπτό της συνάντησης και παρέμεινε δύο βαθμούς πάνω από την Σπαρτάκ Μόσχας, στον πίνακα της βαθμολογίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν η Ζενίτ θα κυνηγήσει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της απέναντι στην αδιάφορη Σατούρν στη Μόσχα.

Η σύνθεση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης: Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ, Λόμπερτς, Κιμ, Σκρτελ, Ζιριάνοφ, Σιρλ, Τίμοστσουκ, Αρσάβιν, Τεκέ, Ντομίνγκεζ (89' Ρίκσεν)

Δεν υπάρχουν σχόλια: