Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Με άλλον αέρα και πιο άνετα θα αντιμετωπίσει την αναμέτρηση με την Ουγγαρία ο Οτο Ρεχάγκελ, αφού η πολυπόθητη πρόκριση έχει εξασφαλιστεί. Ο Γερμανός τεχνικός ετοιμάζει αλλαγές, κάτι που παραδέχτηκε και κατά την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης. «Θα γίνουν αλλαγές στην ομάδα. Θα παίξουν παίκτες που ήταν εκτός μέχρι τώρα, αλλά θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι στελέχη της ομάδας».

Στην Αθήνα έμειναν οι Βασίλης Τοροσίδης, Γιάννης Γκούμας, Γιούρκας Σειταρίδης, Παρασκευάς Άντζας, Αγγελος Χαριστέας και Τραϊανός Δέλλας. Αμφίβολος είναι για το ματς με την Ουγγαρία ο Χρήστος Πατσατζόγλου. Ο άσος του Ολυμπιακού νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ακολουθεί θεραπεία. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει εάν και κατά πόσο μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν ο Οτο Ρεχάγκελ. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τη θέση του θα πάρει ο Λουκάς Βύντρα στο δεξί άκρο της άμυνας.

Όσον αφορά τις άλλες θέσεις, κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Κώστας Χαλκιάς, ως αριστερό μπακ θα αγωνιστεί ο Νίκος Σπυρόπουλος και στο κέντρο της άμυνας οι Κυργιάκος, Καψής. Στα χαφ θα ξεκινήσουν ο Μπασινάς με τον Κατσουράνη και ο Καραγκούνης, εάν ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Σε διαφορετική περίπτωση, τη θέση του θα πάρει ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Φάνης Γκέκας, ως αριστερό χαφ ο Αμανατίδης, ενώ τη θέση του δεξιού χαφ διεκδικούν Γιαννακόπουλος, Σαλπιγγίδης και Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: