Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

ΒΑΛΑΩΡΑΣ: "ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΤΥΧΟΙ..."

Στη διαφορά του ετήσιου μπάτζετ που χωρίζει τις δύο ομάδες και στην ατυχία στάθηκε ο Γιάννης Βαλαώρας μετά την ήττα της ΑΕΛ από την Ζενίτ στο «Πανθεσσαλικό». Η παλιά μεγάλη δόξα των «βυσσινί» στη δεκαετία του 80’ μίλησε για τον αγώνα της ομάδας της Λάρισας για το παιχνίδι του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ τονίζοντας πως με την εμφάνιση τους αυτή, τα παιδιά του Γιώργου Δώνη, έδειξαν πως είναι ικανά να κερδίσουν κάθε αντίπαλο που θα βρεθεί μπροστά τους από εδώ και στο εξής.

-Πως σας φάνηκε η Λάρισα; Άφησε καλές εντυπώσεις παρά την ήττα;

Παίξαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, αν εξαιρέσουμε τα δύο λάθη που έγιναν στην άμυνα με αποτέλεσμα η Ζενίτ να σημειώσει δύο τέρματα, η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά η εμφάνιση της Λάρισας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλή. Ήμασταν άτυχοι.

-Τώρα η συνέχεια είναι δύσκολη... Μπορεί η Λάρισα;

Θα το παλέψουμε με Άλκμαρ αν και είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα από εδώ και στο εξής. Με την Νυρεμβέργη πιστεύω ότι τα παιδιά θα τα δώσουν όλα. Δεν τα πάει και ιδιαιτέρως καλά μέχρι τώρα η γερμανική ομάδα. Πιστεύω ότι μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία η ομάδα. Με την εμφάνιση της η ΑΕΛ έδειξε πως είναι ικανή να κερδίσει κάθε αντίπαλο. Αν δεν καταφέρει να αποστάσει ένα καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Άλκμαρ μετά θα ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα.

-Το κοουτσάρισμα του Γιώργου Δώνη και κόσμος της ΑΕΛ πως σας φάνηκαν;

Οι σκέψεις του Δώνη ήταν σωστές. Υπάρχει και το παιχνίδι της Κυριακής που είναι επίσης σημαντικό. Όπως και να έχει, η Ζενίτ είναι μεγάλη ομάδα και η προσπάθεια των παιδιών είναι άξια συγχαρητηρίων. Ο κόσμος αν και δεν ήταν πολύς στο «Πανθεσσαλικό» όπως άλλες φορές αλλά σίγουρα βοήθησε πολύ την ομάδα να παίξει ωραία ποδόσφαιρο.

-Το μπάτζετ παίζει το ρόλο του σε τέτοιου είδους παιχνίδια;

Φυσικά και παίζει. Η Ζενίτ δεν είναι τυχαίο ότι πάει για το πρωτάθλημα φέτος. Μην ξεχνάμε πως ο αρχηγός τους κοστίζει όσο κοστίζει όλη η Λάρισα. Ο πρόεδρος μας έχει δώσει αρκετά χρήματα, έχει κάνει πολλά για την ομάδα αλλά για τα οικονομικά δεδομένα των δύο ομάδων η ΑΕΛ στάθηκε πάρα πολύ καλά και αν ήταν και λίγο τυχερή θα είχε κερδίσει και το παιχνίδι. Αυτοί είμαστε, αυτά έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: