Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007

ΠΙΛΑΦΙΔΗΣ: ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ & ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής παρουσία της ΑΕΛ το πρωτάθλημα της Α1, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός των «βυσσινί», Κώστας Πιλαφίδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Θεσσαλικής ομάδας.

Ο έμπειρος κόουτς, τόνισε πως για να έρθει η νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, η ομάδα του θα πρέπει να πιάσει πού καλή απόδοση: «Θεωρώ ότι τη συγκεκριμένη στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε καλό επίπεδο συγκριτικά με την χρονική περίοδο που διανύουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με μια ομάδα όπως ο Πανιώνιος που έχει καλό ρυθμό και επιπλέον έχει ενισχυθεί με δύο καινούργιους πολύ καλούς παίκτες. Διαθέτει λοιπόν μεγάλο ρόστερ. Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς για την ΑΕΛ, αλλά θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και για να γίνει αυτό πρέπει να πιάσουμε υψηλή απόδοση και φυσικά να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση».

Τέλος αναφερόμενος στον φίλαθλο κόσμο των «βυσσινί» είπε: «Είναι λογικό πως οι παίκτες παίρνουν πολύ μεγάλη ψυχολογική βοήθεια όταν ο κόσμος τους στηρίζει, Πιστεύω λοιπόν πως οι φίλαθλοι θα δώσουν δυναμικό παρόν και θα στηρίξουν την ομάδα στο δύσκολο έργο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: