Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ

Η ΑΕΛ τελικά δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό στην Ολλανδία αφού δεν άντεξε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Άλκμααρ. Οι Θεσσαλοί κρατούσαν μέχρι το 77ο λεπτό, οπότε και δέχτηκαν το γκολ. Κορυφαίοι για τους Λαρισαίους ήταν ο Κοτσόλης, αλλά και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Πολύ καλός ήταν και ο Κυριακίδης. Αντίθετα η ομάδα του κάμπου δεν τα πήγε καλά στον επιθετικό τομέα, όπου εμφανίστηκε άτολμη και πολύ αργή.

Κοτσόλης
: Ο τερματοφύλακας της Λάρισας όποτε χρειάστηκε κράτησε την εστία του καθαρή. Στο γκολ δεν έφερε ευθύνη, αφού στο τέλος προδόθηκε από την άμυνά του. Προς το τέλος του αγώνα κράτησε και το 1-0 με μια εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ σωτήριες επεμβάσεις είχε και στο 0-0.

Γκαλίτσιος
: Ο αμυντικός των φιλοξενούμενων περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα, χωρία να κάνει τις γνωστές του επελάσεις από τα δεξιά.

Κατσιαρός
: Κατάφερε να ανακόψει πολλές προσπάθειες από τα δεξιά πλευρά των Ολλανδών. Ωστόσο με το πέρας των λεπτών κουράστηκε και δεν είχε τις λύσεις που θα έπρεπε.

Νταμπίζας
: Μέχρι και το 75ο λεπτό δεν πιέστηκε ιδιαίτερα και είχε τις πολύ σωστές επεμβάσεις στον αγώνα. Έπεφτε πρώτος σε όλες σχεδόν τις φάσεις κόβοντας τους αντιπάλους του. Στην συνέχεια όμως δεν κατάφερε να αποτρέψει το γκολ της Αλκμάαρ.

Κώτσιος
: Μαζί με τον Νταμπίζα ήταν οι κορυφαίοι του αγώνα μέχρι και το 75’, αλλά στην συνέχεια δεν τους κράτησαν οι δυνάμεις τους. Όπως και ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας έτσι και αυτός ήταν ο κυρίαρχος στις μονομαχίες με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων. Ωστόσο στο 82ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κυριακίδης
: Περιορίστηκε και αυτός στα αμυντικά του καθήκοντα τα οποία εκτέλεσε με ιδιαίτερη επιτυχία μέχρι ένα σημείο. Πίεσε στο κέντρο του γηπέδου τους παίκτες της Αλκμάαρ και πήρε πολλές μάχες στον χώρο του κέντρου. Στο 80ο λεπτό αντικαταστάθηκε.

Σαρμιέντο
: Ήταν καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά η ομάδα του περίμενε ίσως περισσότερα στον επιθετικό τομέα εκεί όπου δεν βοήθησε. Έτρεξε κάλυψε χώρους μεν, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Φωτάκης
: Κινητικός ο άσος της Λάρισας που είχε έναν πιο ελεύθερο ρόλο στο κέντρο του γηπέδου. Μοίρασε το παιχνίδι για την ομάδα του και ήταν αυτός από τον οποίο περνούσε τις περισσότερες φορές η μπάλα για να δημιουργηθεί το παιχνίδι για την Λάρισα.

Αλεξάνδρου
: Κάλυψε τον αριστερό χώρο του κέντρου και πέρασε απαρατήρητος. Προσπάθησε να κάνει κάτι καλό στο ματς, αλλά χάθηκε στην μετριότητα και δίκαια βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο στο 80ο λεπτό.

Κλέιτον
: Πολύ μέτριος ο ποδοσφαιριστής της Λάρισας. Πήρε μπάλες από τους συμπαίκτες του, αλλά έκανε πολλά λάθη και καθυστερούσε πολύ να δώσει την μπάλα στην επίθεση.

Καλαντζής
: Ίσως ο χειρότερος παίκτης για την Λάρισα. Έδωσε τις μάχες του, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος του στην επίθεση και δεν μπόρεσε ούτε μία στιγμή να δικαιολογήσει την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Δίκαια βγήκε από τον αγώνα στο 69ο λεπτό.

Πάρα
: Μπήκε σαν αλλαγή στο 69ο λεπτό στην θέση του Καλαντζή σκοπό να δώσει πολύτιμες ανάσες στους συμπαίκτες του με τα πνευμόνια του. Πάλεψε χωρίς όμως να καταφέρει κάτι σημαντικό.

Κόζλεϊ
: Μπήκε στο 80ο λεπτό και ενώ η κατάσταση είχε ήδη διαμορφωθεί εις βάρος της Λάρισας. Δεν μπορεί να αξιολογηθεί με ασφάλεια.

Μπαχράμης
: Μια από τα ίδια, αφού αγωνίστηκε για δέκα λεπτά στο τέλος του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν ήδη 1-0 υπέρ της Αλκμάαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: