Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007

ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ... ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Με τη συμμετοχή του Γιώργου Καραγκούνη να παίζεται, με αυξημένες πιθανότητες... απουσίας, η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας, βρίσκεται στη Βουδαπέστη, για το τελευταίο της ταξίδι, στα προκριματικά του "Euro 2008" με αντίπαλο την Ουγγαρία, στο στάδιο "Φέρεντς Πούσκας" (21.15 - MEGA).
Με πολλές αλλαγές στη σύνθεση θα παρατάξει την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ματς αυτό ο Ότο Ρεχάγκελ, καθώς, ήδη δεν έχει στη διάθεσή του, τους Τραϊανό Δέλλα (συμπλήρωσε κάρτες στην αναμέτρηση με την Μάλτα στο ΟΑΚΑ), Βασίλη Τοροσίδη και Γιάννη Γκούμα. Ο πρώτος υποφέρει από ίωση και μάλιστα για τον λόγο αυτό αντικαταστάθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, ενώ ο δεύτερος έχει ένα αιμάτωμα στο γόνατο και προτιμήθηκε να μείνει επίσης εκτός αποστολής.

Στην τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά,ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιώργος Καραγκούνης και Χρήστος Πατσατζόγλου. Ο διεθνής μέσος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στο πόδι και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Επίσης εκτός μάχης από τον πρώτο αγώνα έχει τεθεί ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και μάλιστα βρίσκεται στο Ελσίνκι για να υποβληθεί σε επέμβαση. Με όλα αυτά πάντως στην αποστολή έμειναν δύο κεντρικοί αμυντικοί, ο Σωτήρης Κυργιάκος και ο Μιχάλης Καψής οι οποίοι αναμένεται να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα, εκτός αν ο Κατσουράνης οπισθοχωρήσει σε ρόλο κεντρικού αμυντικού δίπλα στον παίκτη της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Νίκος Σπυρόπουλος μετά το ντεμπούτο του με τη "γαλανόλευκη" στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, αναμένεται πλέον να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας για πρώτη φορά, έχοντας δείξει θετικά δείγματα γραφής στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ είναι οι: Νικοπολίδης, Χαλκιάς, Πατσατζόγλου, Κυργιάκος, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Μπασινάς, Καραγκούνης, Λυμπερόπουλος, Αμανατίδης, Γιαννακόπουλος, Γκέκας, Βύντρα, Τζιόλης, Σαλπιγγίδης, Καψής, Μάντζιος, Σαμαράς.

Υπενθυμίζεται ότι η νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με την Ουγγαρία έχει μεγάλη σημασία καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κυνηγά το τρίποντο με το οποίο θα μπει στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ, που θα γίνει την Κυριακή στο Ντέρμπαν της Νοτίου Αφρικής.

Διαιτητής της αναμέτρησης της Τετάρτης ορίστηκε ο Αγγλος Ρόμπερτ Στάιλς με βοηθούς τους συμπατριώτες τους Ντέιβιντ Μπράιαν, Τζέιμς Ντιβάιν και τέταρτο διαιτητή τον επίσης Άγγλο Μάικλ Λέσλι Ντιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: