Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

ΠΙΛΑΦΙΔΗΣ: "ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ"

Το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΛ με την Ολυμπιάδα (17:00. κλειστό Νεάπολης) είναι πολύ σημαντικό βαθμολογικά όσο και δύσκολο, με τους «βυσσινί» να έχουν προετοιμαστεί για μία νίκη που θα έρθει με τη βοήθεια του κόσμου, ο οποίος αναμένεται να δώσει βροντερό παρών.

Απουσίες δεν υπάρχουν και ο Κώστας Πιλαφίδης τονίζει: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ΑΕΛ καθώς θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που προέρχεται από συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και το γεγονός αυτό καθιστά επικίνδυνο το ματς. Υπάρχει ενδιαφέρον βαθμολογικό και από τις δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Ο αγώνας είναι λοιπόν υψηλού κινδύνου θα έλεγα. Ωστόσο εμείς είμαστε έτοιμοι 100% τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Υπάρχουν μεν κάποια προβλήματα που μας ταλαιπώρησαν όλη την εβδομάδα, αλλά δεν είναι σοβαρά και θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες θα είναι 100% έτοιμοι το Σάββατο».

Η ΑΕΛ θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα κάποια σημεία στον αγώνα με την Ολυμπιάδα και ο προπονητής της ομάδας τα επισημαίνει: «Η Ολυμπιάδα είναι μια ομάδα που πιέζει και παίζει δυνατά. Έχει αρκετούς Αμερικανούς και αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι σε ανοιχτό γήπεδο, οπότε εμείς με την σειρά μας δεν πρέπει να τους δώσουμε την ευκαιρία να κάνουν το παιχνίδι τους και φυσικά να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας, επιβάλλοντας τον δικό μας ρυθμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: