Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

ΝΥΣΤΕΡΙ ΣΤΟΝ ΒΕΡΓΩΝΗ

Στο χειρουργείο οδηγήθηκε την Τρίτη το πρωί ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Λάρισας, Αλέξης Βεργώνης, ο οποίος εγχειρίσθηκε με επιτυχία και αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστική δράση σε περίπου 40 μέρες.

Όσον αφορά τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, ο διεθνής Κύπριος πήγε στην Ολλανδία για να εξεταστεί από ειδικό γιατρό μιας και έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο από πέρυσι που είχε κάνει και την εγχείρηση, ενώ πιθανότατα δεν θα λάβει μέρος στους αγώνες της εθνικής Κύπρου.

Από την προπόνηση που έγινε στα Δένδρα, απουσίασε και ο Σίλβα Κλέιτον που είναι στην Θεσσαλονίκη για να τακτοποιήσει το θέμα με το ιταλικό διαβατήριο. Απών ήταν και Γιώργος Γκαλίτσιος ο οποίος είναι με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων στην Αθήνα. Τέλος, έλειπε και ο Μπακαγιόκο που έχει πάρει άδεια και θα επανέρθει στα τέλη της εβδομάδας στις προπονήσεις.

Την Πέμπτη, κατά πάσα πιθανότητα, η ΑΕΛ θα δώσει φιλικό με τον ΑΣΚΟ του Σούλη Παπαδόπουλου στις 4μμ στο Στάδιο Αλκαζάρ. Επίσης την άλλη Τρίτη η ΑΕΛ θα δώσει νέο φιλικό ή με τον Πιερικό ή τον Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου ώστε να είναι οι παίκτες σε καλή φυσική κατάσταση ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟ την άλλη Κυριακή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: