Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007

ΣΕΝΤΡΑ... ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΣΤΕΛ

Σέντρα… στο café “Gossip” έκανε η ΑΕΛ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό παρέα με την ΑMSTEL και δεκάδες φίλους της ομάδας. Σε μια εκδήλωση με έντονο βυσσινί χρώμα που διοργάνωσε η AMSTEL, Επίσημος Υποστηρικτής της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας, Γιώργος Δώνης και οι αρχηγοί Νίκος Νταμπίζας και Στέλιος Βενετίδης μίλησαν για το σπουδαίο ματς της Κυριακής και αντάλλαξαν απόψεις με τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι έφυγαν με πλούσια δώρα από το αγαπημένο στέκι των Λαρισαίων: Εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, συλλεκτικές μπλούζες, καπέλα και μίνι φορητά ραδιοφωνάκια προσφορά της ΑMSTEL, που βρίσκεται… όπου υπάρχει στην Ελλάδα ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Γιώργος Δώνης, δήλωσε:

«Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν παίζουμε τα ρέστα μας… αλλά σίγουρα είναι ένα πολύ κρίσιμο ματς για εμάς μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαμε! Θεωρώ ότι είμαστε ικανοί να νικήσουμε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, αρκεί φυσικά να παίξουμε όπως εγώ πιστεύω ότι μπορούμε!». Ο Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε επίσης στην πρόκριση της Εθνικής ομάδας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος «Αυτή η Εθνική ομάδα είναι ικανή για μεγάλα πράγματα! Έχει μεγαλύτερο βάθος… από την ομάδα του 2004 και πιστεύω ότι η παρουσία του κου Ρεχάγκελ μαζί με την εμπειρία των παλιών παικτών, αλλά και την δίψα… των νέων είναι αρκετά για να φέρουν και πάλι στην Ελλάδα κάτι πολύ καλό».

Ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Νταμπίζας, μιλώντας για το ματς της Κυριακής τόνισε πως:

«Η ΑΕΛ στο ματς με τον Παναθηναϊκό είναι σε θέση να πάρει τη νίκη αρκεί να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και ξέρουμε. Το γεγονός ότι ο αντίπαλος είναι σε καλή κατάσταση και πρωτοπόρος δεν μας φοβίζει», ενώ από την πλευρά του ο Στέλιος Βενετίδης τόνισε για το παιχνίδι της Κυριακής: «Έχουμε δείξει φέτος ότι μπορούμε να κατακτούμε νίκες απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο! Ήμασταν άτυχοι σε κάποια παιχνίδια, αλλά πιστεύω την Κυριακή ότι και με την βοήθεια του κόσμου θα μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: