Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ; "ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕ Η ΑΜΥΝΑ"

Προδόθηκε από την αμυντική της λειτουργία η Λάρισα και δεν κατάφερε χθες να επαναλάβει την επιτυχία κόντρα στην Μπλάκμπερν, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη εξάντλησαν τα αποθέματα των δυνάμεών τους στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, οπότε και επεδίωξαν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-1 από τα πρώτα 45 λεπτά. Και τα κατάφεραν, καθώς μέχρι το 65’ είχαν πετύχει δύο γκολ και η Ζενίτ φαινόταν ανήμπορη να αντιδράσει.

H ομάδα του Ντικ Αντβοκατ έδειξε να τα έχει χαμένα και θα μπορούσε να βρίσκεται πίσω και με δύο γκολ διαφορά. Ο Μπακαγιόκο δεν κατάφερε όμως να πετύχει το 3-1σε μία από τις πολλές ευκαιρίες που έχασε στον αγώνα και η Ζενίτ έμεινε στο παιχνίδι. Κι όχι μόνο αυτό. Η αντεπίθεση του Ντομίνγκεζ στο 71’ βρήκε ανοργάνωτη την άμυνα των γηπεδούχων και ο Ζιριάνοφ που ήταν ο τελικός παραλήπτης της μπάλας, πλάσαρε τον Κοτσόλη για το 2-2. Η Λάρισα που είχε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει στην ανατροπή, κατέρρευσε ψυχολογικά και σωματικά. Και στο 79’ οι Ρώσοι έκαναν το τελικό 2-3 σαν σε προπόνηση.

Η AEΛ δεν σνόμπαρε το θεσμό του ΟΥΕΦΑ. Πάλεψε το παιχνίδι, αλλά ηττήθηκε από μία πιο πλήρη ομάδα που τείνει να δημιουργήσει παράδοση κόντρα στους ελληνικούς συλλόγους. Στόχος πλέον είναι οι αξιοπρεπείς εμφανίσεις στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με την Αλκμααρ και τη Νυρεμβέργη.

Πηγή: Sportime

Δεν υπάρχουν σχόλια: