Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Να συνεχίσει τις καλές ευρωπαϊκές εμφανίσεις της, στοχεύοντας όμως παράλληλα και θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση των "32" του Κυπέλλου UEFA, η αποστολή της Λάρισας πέταξε το πρωί για την Ολλανδία, όπου το βράδυ της Πέμπτης (21:45, ΝΕΤ) θα τεθεί αντιμέτωπη της Άλκμααρ στο "DSC Stadion".

Οι κυπελλούχοι Ελλάδος ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, έχοντας στόχο να συνεχίσουν από πλευράς απόδοσης, την εικόνα του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟ στο Αλκαζάρ. Αν είναι δυνατόν και το... αποτέλεσμα !

Στην προσπάθειά τους αυτή, όμως, θα στερηθούν τις υπηρεσίες του μεγάλου τους άσου, Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο. Ο έμπειρος επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής, καθώς ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δικέφαλο και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση η παραμονή του στην Ελλάδα να σχετίζεται με την κόντρα που δημιουργήθηκε με τον Γιώργο Δώνη στον αγώνα με το «τριφύλλι». Όπως λέγεται, άλλωστε, στη θεσσαλική πόλη το επεισόδιο θεωρείται λήξαν. Στη Λάρισα θα μείνουν επίσης οι Βενέτης και Βεργώνης.

Στην 24μελη αποστολή μετέχουν οι: Κοτσόλης, Κηπουρός, Χριστόπουλος, Νταμπίζας, Κώτσιος, Φόρστερ, Νταμπίζας, Βενετίδης, Κατσιαρός, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Γκίκας, Φωτάκης, Μπαχράμης, Σαρμιέντο, Αλεξάνδρου, Πούτας, Ιγκλέσιας, Λαμπρόπουλος, Καλαντζής, Κλέιτον, Πάρα, Μουνιόθ και Κόζλεϊ.

Την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες θα σφυρίξει ο Γεωργιανός Λεβάν Πανιασβίλι με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ζάζα Μεντεσασβίλι και Λεβάν Μικελάντζε, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Νταβίντ Κχαριτονασβίλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: