Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007

ΠΙΛΑΦΙΔΗΣ: "ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ..."

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την προσπάθεια των παικτών του έμεινε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ, Κώστας Πιλαφίδης, ο οποίος πάντως ζήτησε μεγαλύτερη σταθερότητα και διάρκεια αφού έρχεται από δω και πέρα δύσκολο πρόγραμμα.

"Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια που έκανε. Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα με ίδιους στόχους. Αυτά τα ματς είναι πολύ κρίσιμα για μας. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο 1ο δεκάλεπτο, αλλά ήμασταν κακοί στο τρίτο, όπου μας πίεσε η Ολυμπιάδα και πρέπει να καταλάβουμε ότι τα παιχνίδια δεν τελειώνουν στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν νωθροί σε αυτό το διάστημα και πρέπειν να αποκτήσουμε σταθερότητα για 40 λεπτά γιατί έρχεται δύσκολο πρόγραμμα", δήλωσε ο κόουτς των νικητών.

Ντέιβιντ Τιγκ
: "Βγήκαμε με ενέργεια στο παιχνίδι παίξαμε καλή άμυνα, πήραμε τα ριμπάουντ και δείξαμε ότι ήμασταν καλύτεροι από ότι στο παιχνίδι με το Αιγάλεω. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι αντίπαλοί μας επέστρεψαν στο παιχνίδι. Ο κόουτς μας ζήτησε να παίξουμε σκληρά και δυνατά για αυτό και στο τέλος ήμασταν καλύτεροι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: