Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007

ΗΡΑΚΛΗΣ: ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ...

Μετά την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1 στο ΟΑΚΑ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κοιτάζει πλέον το παιχνίδι με την Λάρισα και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η προετοιμασία του Ηρακλή άρχισε με πρωινή προπόνηση σε δύο γκρουπ εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Λάρισα στο Καυτανζόγλειο, στις 19:00. Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ακολούθησαν κανονικούς ρυθμούς, ενώ οι υπόλοιποι χαλάρωμα.

Τα άσχημα νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι ο Ηλίας Πουρσανίδης υπέστη τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Αύριο θα εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Από την άλλη ο Γκαρσία υπεβλήθη σε δοκιμασία ετοιμότητας, τα πήγε καλά και υπάρχει πιθανότατα από την Τετάρτη θα επανέλθει στο πρόγραμμα της ομάδας. Οι μικροί Παπαδόπουλος και Ιωαννίδης επανήλθαν προπονούνται κανονικά. Αντίθετα ο Σωκράτης Παπαζαχαρίας συνέχισε με θεραπεία, αισθάνεται πολύ καλύτερα και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί στην πορεία της εβδομάδας.

Ο Ιβάν Γιοβανοβιτς έδωσε ρεπό στο ποδοσφαιρικό τμήμα για αύριο, Τρίτη 06/11. Ο Ηρακλής επανέρχεται στις προπονήσεις με διπλό πρόγραμμα την Τετάρτη 07/11. Συγκεκριμένα η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί (σε δύο γκρουπ, 09:00 και 10:00) και το απόγευμα (15:30), στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: